Tinutele de vara se potrivesc si toamna

Publicat pe 17.09.2010 la 11:44 Actualizat pe 17.09.2010 la 12:14

Tinutele de vara se potrivesc si toamna

Acum, ca s-a sfarsit vara, ne-am gandit sa facem un bilant al modei estivale si sa facem o selectie cu piese vestimentare in voga, ce se vor putea purta cu succes si in aceasta toamna.

Cu alte cuvinte, sunt cateva outfituri de vara pe care va recomandam sa le aveti in vedere si in sezonul viitor. Va prezentam cateva combinatii libere, iar pe voi va lasam sa decideti ce va place si sa gasiti contextul in care pot fi purtate.

Reducerile au avut pana nu de mult un cuvant de spus, asa incat sigur ai facut ceva investitii. Ceea ce e bine, pentru ca sigur ai in garderoba piese ce pot fi purtate in orice anotimp.

Sunt unele lucruri ce vor fi in actualitate si anul viitor chiar, iar daca nu aveti idee ce se va purta, va spunem acum, deoarece ne-am informat special pentru voi.

Una dintre piesele care vor stationa in moda este rochia lunga, regina balului. Merita din plin sa ai cel putin una, deoarece daca pana acum ai purtat-o cu sandale romane, acum, toamna, este ideala in combinatie cu o jacheta romantica si o pereche de botine model oxford.

Pantalonii scurti, amfitrionii verii, pe care i-ai purtat pana nu de mult cu balerini sau sandalete colorate, ii vei putea purta acum la cizme cu caramb inalt ca de calarie sau cu pantofi stil barbatesc, cu sireturi. Mai avem un pont pentru pantalonii scurti: ii poti combina cu ciorapi trei-sferturi din tricot, ultima moda in materie de accesorii.

Salopeta, combinezonul si fusta scurta, de asemenea, e bine sa le avem la indemana. Ca si texturi, vor stationa dantelele, broderiile, catifeaua, voalurile si matasea, dar si fibrele naturale care ne vor prinde bine si in sezonul friguros pe sub hainele groase.

Asadar, investiti cu incredere in camasi, topuri si alte elemente care sunt indispensabile in orice anotimp.

Imprimeurile cu flori mici sau macro le vom regasi, de asemenea, si in sezonul de toamna-iarna. Rochitele cu elemente florale le veti putea purta cu vestoane imblanite si cizme din piele intoarsa.

Nu treceti cu vederea carourile, imprimeurile abstracte sau faunistice, pentru ca toate se vor regasi intr-un procent mai mare sau mai mic in moda viitoare.

Citeste Revista Felicia

În articolul

Tinutele de vara se potrivesc si toamna

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x