Toamna, pardesiul te scoate din anonimat

Publicat pe 26.10.2010 la 16:34 Actualizat pe 26.10.2010 la 16:38

Toamna, pardesiul te scoate din anonimat

Daca rochia vaporoasa este regina verii, pentru ca te face remarcata in orice moment al zilei, putem spune ca pardesiul sau mantoul este regele anotimpului rece.

Pardesiul iti da prestanta, eleganta, te scoate din anonimat. E timpul sa renunti la vechea ta geaca sport, care nici nu poate fi purtata oricum, ba chiar iti da batai de cap ca nu merge decat la jeansi sau adidasi. Achizitioneaza-ti un mantou care garantez ca merge cu orice. Modelele sunt atat de variate, incat vei gasi ceva potrivit tie, indiferent de conformatie sau statura.


In cazul in care esti scunda, alege un model nu mai lung de genunchi. Il vei purta in numeroase combinatii, cum ar fi - ziua o rochie tricotata, dres gros, iar in picioare cizme inalte sau ghete, sau jeansi skiny, un pulovaras colorat si pantofi oxford.
Celor inalte li se potrivesc pardesiele ample si lungi, precum cele de podiumurile de defilare.


Un pardesiu merge purtat peste orice: costume bussines, rochii cu imprimeuri calde de toamna, combinate cu jachete sau pulovarase pufoase, dar si cu pantaloni practici.


Ca si incaltaminte, poti opta pentru o gama vasta de modele care merg la pardesie: cizme ugg, cizme de calarie, botine cu sireturi ca in perioada victoriana, dar si conversi din piele pentru cele tinere.


Daca mergi la un eveniment special, alege un mantou rosu cu accesorii negre, cum erau redingotele din trecut. In combinatie cu acesta merge un ansamblu negru format din: capa, botine din piele lacuita, o poseta discreta si mai ales manusi.


Pentru zi, sunt de preferat cele cadrilate sau in culorile cele mai in voga ale sezonului: ocru, verde rece si rosu englezesc.

Citeste Revista Felicia

În articolul

Toamna, pardesiul te scoate din anonimat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x