Tom Cruise e oficial divorţat. Cad hainele de pe el!

Publicat pe 22.08.2012 la 14:55 Actualizat pe 22.08.2012 la 15:22

tom cruise

Mariajul lui Tom Cruise de Katie Holmes s-a încheiat ieri cu un divorţ la doar o lună şi jumătate după ce cuplul s-a separate în mod oficial. Un judecător din New York a semnat ieri verdictul final.

Katie este cea care a depus actele ce au pus capăt celor 5 ani de căsătorie în luna iunie. Motivul official - “diferenţe ireconcilliabile”. Ea a cerut custodia deplină a fetiţei lor, Suri în vârstă de 6 ani.

Luna trecută cei doi declarau: “Suntem decişi să muncim împreună ca părinţi penttru fiica noastră. Nu vom lăsa problemele să ne afecteze viaţa privată, ne vom respecta unul pe celălalt şi ne vom susţine reciproc ca părinţi.”

O necunoscută va rămâne şi împărţirea averii familiei care se crede că este undeva în jurul cifrei de 275 milioane de dolari.

Contractual prenupţial pe care l-au semnat, prevedea foarte clar că pentru fiecare an în care cei doi au fost căsătoriţi, Holmes să ia un minim de 3 milioane şi un maxim de 33 de milioane de dolari după primul an şi o parte ditre proprietăţi. Dacă mariajul lor ar fi durat mai mult de 11 ani, Holmes ar fi primit jumătate din averea de 250 de milioane de dolari a lui Cruise.

Dar cum divorţul a intervenit la mai puţin de 6 ani, conform înţelegerii, Katie ar putea primi aproximativ 15 milioane de dolari, plus casa în care va locui împreună cu cea mică.

Se pare că Tom suferă îngrozitor de pe urma divorţului. El a slăbit în trei săptămâni peste 6 kg.

Săptămâna trecută a trebuit să se mute din frumoasa lor reşedinţă din Bel Air, încărcând în camioane toate bunurile şi ducându-le într-un depozit.

Familia lui Tom este foarte îngrijorată de starea în care se află acesta, sfătuindu-l să o lase mai moale. Nu pare să fie el, s-a refugiat în muncă, aproape că nu mai mănâncă, s-a îndepărtat de cei dragi, iar hainele atârnă pe el.

În articolul

Tom Cruise e oficial divorţat. Cad hainele de pe el!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x