Tom Cruise merge din nou la intalniri

Publicat pe 07.09.2012 la 13:09 Actualizat pe 07.09.2012 la 13:19

tom cruise

Tom a negat deja faptul ca biserica Scientologica il trimite la intalniri in vederea gasirii unei noi sotii. Insa in ultimele zile au aparut noi acuzatii cum ca peste doua duzinii de femei au inceput a fi verificate de Biserica Scientologica in vederea gasirii unei perechi potrivite pentru Tom.

Se pare ca o actrita necunoscuta pe nume Yolanda Pecoraro ar fi o candidata perfecta care s-a intalnit de curand cu atragatorul actor.

O sursa a Radar Online a declarat: “Biserica a verificat in ultima vreme peste doua duzini de femei pentru a le trimite la intalnire cu Tom, dupa ce acesta a divortat.”

Tom are niste cereri specifice in legatura cu tipul de femei de care este interesat: par lung, negru, ten masliniu si, de preferat, actrita. Desigur ar trebui sa fie de aceeasi religie ca si el.

Actrita cu care tocmai s-a intalnit actorul de la Hollywood, are 27 de ani, mama sa este din Nicaragua, iar tatal este Italian.

Sursa a mai declarat: “Biserica i-a stabilit lui Cruise o intalnire cu Yolanda in vara lui 2004, dupa ce Tom se despartise de Penelope Cruz. Relatia cu Yolanda a durat cateva luni, insa Tom s-a plictisit de ea si a vrut sa se intalneasca cu o actrita mult mai cunoscuta marelui public.”

Aceasta intanire devine si mai credibila, mai ales dupa ce Lindsay Lohan a negat ca ar avea vreo relatie cu Tom.

Reportajul de investigatie ce va aparea in numarul de octombrie, spune ca oficialii scientologici au fost rugati sa ii gaseasca lui Cruise o sotie compatibila. Insa povestea a fost negata atat de actor cat si de purtatorul de cuvant al Bisericii.

In reportaj se mai spune faptul ca Tom Cruise s-a declarat in imposibilitatea de a atrage actrite frumoase si cunoscute cum ar fi Sofia Vergara sau Scarlett Johansson. Tot in acel articol se vorbeste despre ultimele relatii ale lui Tom cu Katie Holmes - 33, Kidman - 45 si Mimi Rogers - 56.

Un alt articol publicat de data aceasta de US Magazine, sustine ca cei doi copii ai lui Cruise din relatia cu Kidman care invata acasa si nu la scoala, au fost trimisi de curand la un curs care sa-i invete sa recunoasca persoanel supresive, cum ar fi mama lor adoptiva.

Sursa foto: hepta.ro

În articolul

Tom Cruise merge din nou la intalniri

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x