Top 5 destinaţii pentru un city break de VARĂ

Publicat pe 09.08.2016 la 15:39 Actualizat pe 10.08.2016 la 11:02

City break este o excelentă alternativă pentru turiştii care sunt în căutarea unui weekend deosebit, unde pot vizita şi cunoaşte o nouă atracţie turistică sau să participe la concerte, printre multe alte dorinţe posibile.

City break este o excelentă alternativă pentru turişti

City break este o excelentă alternativă pentru turiştii care sunt în căutarea unui weekend deosebit, unde pot vizita şi cunoaşte o nouă atracţie turistică sau să participe la concerte, printre multe alte dorinţe posibile.

Tinerii sunt mari consumatori de acest tip de turism, însă este o tendinţă generalizată, având în vedere că nu suntem nevoiţi să intrăm în datorii sau să spargem contul de la bancă pentru a avea o mini vacanţă de neuitat. Iată top 5 destinații pe care merită să le vizitezi:

1. Portugalia

Pe primul loc al top 5 destinaţii pentru un city break de vară se încadrează Portugalia. De ce?

Oraşul pe care îl poţi vizita este Braga. Nu există loc mai ieftin şi mai rafinat, în Europa, mai ales pe timpul verii. Această destinaţie este potrivită pentru persoanele care vor să cunoască, sunt curioase şi mai ales, cărora le plac drumeţiile. Nimic nu poate fi mai frumos decât să îţi începi ziua cu o vizită la Sanctuarul Bom Jesus do Monte. Dacă nu te-ai convins, atunci poţi vizita podul din Porto, locul ideal pentru observatori, artiștii de stradă, cuplurile de vârstnici, care care vor să îşi facă plimbarea de dimineață. Priveliştea este superbă!

2. Amsterdam

Cu siguranţă, dacă eşti pasionat de arhitectură, dar şi de nou, Amsterdam este locul potrivit pentu tine. Pe lângă lucrurile traditionale specifice zonei, poţi avea ocazia sa vezi pentru prima data o casa printata in totalitate 3D. Se poate vizita şi în interior, însă, trebuie să îţi faci programare în avans.
Amsterdam, oraşul potrivit oricărei categorii de vârstă.

3. Barcelona

Poţi spune că în Barcelona poţi să găseşti orice ţi-ai putea dori. Ai plajă, cluburi pe placul tuturor, parcuri superbe, peisaje incredibile, mâncare tradiţională surprinzător de delicioasă şi bineînţeles Sagrada Familia. Probabil vei pleca dezamăgit pentru că nu ai avut suficient timp să te bucuri de acest oraş aşa cum trebuie.

4. Lisabona, iubită de turişti

De ce iubită de turişti? Cartierul Alfama este unul dintre motive. Construit pe una dintre coline, străzile înguste din Lisabona fac senzaţie, mai ales dacă le străbaţi cu tramvaiul. De asemenea nu merită evitat Cabo da Roca, cel mai vestic punct continental al Europei, iar pasionaţii de sport nu au cum să rateze cele două stadioane: da Luz şi Jose Alvalade.

5. Florenţa, unul dintre cele mai frumoase orase din Europa

Renumita pentru arta si arhitectura sa, Florenta este un oras plin de viata. Este un oraş potrivit persoanelor fascinate de istorie, dar şi celor care adoră cumpărăturile, deoarece Florenţa deţine numeroase magazine excentrice.

În articolul

Top 5 destinaţii pentru un city break de VARĂ

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x