Top 7 celebritati dependente de sex

Publicat pe 24.09.2013 la 14:41 Actualizat pe 24.09.2013 la 15:55

Starurile de la Hollywood sunt recunoscute pentru stilul de viata extravagant pe care il duc. Pe langa alcool, droguri, petreceri interminabile, celebritatile scapa de monotonie cu sex… prea mult sex:

Kim Cattrall

Personajul Samantha pe care l-a interpretat in serialul “Sex and the City” reflecta perfect imaginea adevaratei Kim Cattrall. Ea a marturisit ca nu se poate abtine sa intretina relatii intime. Mai mult, actrita spune ca cele doua casnicii au esuat deoarece performantele partenerilor in dormitor nu se ridicau la asteptarile sale.

Lindsay Lohan

Potrivit fostului iubit al actritei, Riley Giles, Lindsay era dependenta de sex. In plus, el a declarat ca actrita se droga pentru a ajunge mai usor pe culmile placerii.

Britney Spears

Atat fostul sot, Kevin Federline, cat si bodyguardul ei au declarat ca frumoasa cantareata este dependenta de sex. Ba, mai mult, garda de corp a acuzat-o de hartuire sexuala. Pentru a scapa de invinuire, Britney i-a platit o suma considerabila de bani.

Rihanna

Cantareata a marturisit intr-un interviu pentru revista Rolling Stone ca ii place sexul pasional, pe care adora sa-l “condimenteze” cu jucarii sexuale si costume excentrice.

Kanye West

A devenit de curand tatic, dar rapper-ul are un trecut scandalos. Kanye a declarat in mai multe interviuri ca a fost dependent de sex, iar pentru a-si potoli apetitul trebuia sa aiba relatii intime de cel putin patru ori pe zi. Cu cine? Nu-l interesa.

Michael Douglas

Inainte de lupta impotriva cancerului, Douglas a trebuit sa infrunte dependenta de sex, pentru care a fost internat intr-un centru de reabilitare, in 1993. El a recunosct ca suferea de impulsuri sexuale incontrolabile.

Charlie Sheen

In 2011, Charlie Sheen a fost surprins de politisti in timp ce se droga impreuna cu cateva prostituate, intr-o camera de hotel. In urma acestui scandal, a fost concediat de la filmul “Two and Half Men”. El spunea ca dependenta de sex era o consecinta a faptului ca nu stia cum sa-si cheltuie banii.

Foto: Pinterest

În articolul

Top 7 celebritati dependente de sex

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x