Top cinci barbati de la Hollywood care au risipit zvonurile de infidelitate cu succes

Publicat pe 16.09.2013 la 14:02 Actualizat pe 16.09.2013 la 21:32

Multe cupluri de la Hollywood trebuie sa infrunte numeroase obstacole. Din pricina faptului ca au sute de mii de fane, barbatilor le este greu sa reziste tentatiei, astfel ca ajung sa fie acuzati de infidelitate. In ciuda acestor zvonuri, ei reusesc sa-si convinga partenerele ca au fost “cuminti”.

David Beckham a fost “combinat” cu mai multe femei, printre care Ana Obregon. Una dintre asa zisele lui amante chiar a aparut in cadrul unei emisiuni pentru a-si povesti aventura cu celebrul fotbalist. Victoria nu a crezut informatiile aparute in presa si a continuat sa fie sotia lui David.

Actrita din “Sex and the City”, Sarah Jessica Parker, s-a despartit de sotul ei pentru ca a avut o aventura cu o femeie mai tanara. Dupa cateva luni, l-a iertat, iar acum sunt din nou impreuna.

La cateva saptamani dupa ce Alicia Keys s-a casatorit cu Swizz Beatz, in presa au aparut informatii privind aventura acestuia cu o alta femeie. Cantareata si-a iertat proaspatul sot, iar acum sunt parintii unui baietel.

Justin Timberlake si Jessica Biel s-au confruntat si ei cu aceasta situatie. Cantaretul a fost acuzat ca ar fi avut o aventura cu un model, dar cei doi continua sa fie impreuna, in ciuda zvonurilor.

Dupa show-ul incendiar de la MTV VMA 2013, Robin Thicke, partenerul de dans al lui Miley Cyrus, a fost tinta numeroaselor zvonuri privind infidelitatea lui. Presa specula ca sotia sa l-ar fi parasit, insa la putin timp cei doi au aparut pentru a clarifica situatia.

Actorul Will Smith a trebuit sa apara in presa pentru a dezminti informatiile despre zvonurile privind posibile relatii extraconjugale. El si Jada Pinket continua sa fie una dintre perechile cele mai solide de la Hollywood.

Foto: Hepta.ro

În articolul

Top cinci barbati de la Hollywood care au risipit zvonurile de infidelitate cu succes

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x