Top cinci cele mai scumpe ceasuri din lume

Publicat pe 23.10.2013 la 11:35

Multe persoane nu mai poarta ceasuri pentru a “masura” timpul. Acum, acestea au devenit adevarate bijuterii, pe care pasionatii de lux le colectioneaza. Multe dintre ele fac parte din editii limitate, ceea ce determina ca pretul sa fie unul mult mai ridicat.

Pe langa faptul ca te ajuta sa nu intarzii la intalniri, un ceas iti accesorizeaza tinuta si, in acelasi timp, indica statutul social. Descopera care sunt cele mai scumpe ceasuri din lume:

Chopard Happy Sport Diamantissimo: 1.302.450€

Face parte din colectia “Happy Sport” si este un simbol al brandului de bijuterii, fiind lansat cu prilejul sarbatoririi a 20 de ani de existenta a firmei Chopard. Este realizat din aur alb de 18 carate, pe care sunt incrustate 3.946 de diamante. In total, acesta insumeaza 65 de carate si 4.500 de ore de munca, dintre care numai 1.800 au fost folosite pentru a “decorarea” cu pietre pretioase.

Hublot Classic Fashion Haute Joaillerie: 880.000€

Este accesorizat cu 1.185 de dimante, ce au fost aduse special din Siberia Orientala. A necesitat eforturi uriase pentru realizare: 4.100 de ore pentru sculptura pietrelor pretioase, 500 pentru testarea dimensiunii si a calitati si alte patru luni procesul de incrustare al diamantelor.

Audemars Piguet Royal Oak Offshore Grande Complicación: 703.100€

Au fost lansate pe piata doar trei piese. Este creat din aur roz de 18 carate si are incrustate un cristal si un safir. De asemenea, rama este realizata din ceramica neagra, in timp ce cureaua este confectionata din cauciuc alb, cu o catarama din aur roz, de 18 carate.

Zenith Christopher Columb Hurricane Grand Voyage: 262.000€

Face parte dintr-o colectie limitata, in care au fost scoase pe piata doar 10 exemplare. Acesta este confectionat din aur roz si safir. A fost lansat in cinstea exploratorului portughez Christopher Columb.

Panerai Lo Scienziato Luminor 1950 Tourbillon GTM: 132.000€

Are un design deosebit, fiind creat din ceramica neagra si este accesorizat cu un safir in centru. Numele acestuia, “Lo Scienziato”, provine de la porecla astronomului Galileo Galilei.

Foto: Pinterest

În articolul

Top cinci cele mai scumpe ceasuri din lume

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x