Trebuie să le îndepătezi din viața ta! 3 scuze ce nu te lasă să fii fericită

Publicat pe 22.06.2014 la 12:28 Actualizat pe 22.06.2014 la 12:45

Este vară, este cald afară și trebuie să fii fericită. Fară să te gândești la altceva. Doar amintește-ți cât de mult își doreai să te îmbraci în rochițe, să-ți treacă vântul prin păr și să porți ochelari de soare


Este vară, este cald afară și trebuie să fii fericită. Fară să te gândești la altceva. Doar amintește-ți cât de mult își doreai să te îmbraci în rochițe, să-ți treacă vântul prin păr și să porți ochelari de soare.

Da, este momentul ideal să fii fericită. Și ce dacă nu-ți merg toate așa cum te așteptai. E timp să se rezolve. Renunță la scuzele banale pentru că e cazul să începi să trăiești:

1. "N-am timp" - este una dintre cele mai frecvente replici auzite într-o zi. De ce să mergi la un film sau la o înghețată când poți să stai să muncești? Nimic mai greșit. Fă-ți timp pentru a te relaxa și a te bucura de apropiații tăi.

2. "N-am bani" - dacă faci economii peste economii și ești tot timpul calculată nu o să fii fericită niciodată. vei constata doar că a trecut vremea în timp ce tu își numărai bănuții și așa puțini față de ce-ți dorești tu. Distrează-te, râzi cu toată gura și vei avea și bani după!

3. "Nu știu cum" - atât de multi timp ai petrecut în biroul tău încât ți se pare că te-ai rupt de toată lumea, iar fericirea nu mai e pentru tine. Oprește-te! Ieși pe geam, privește soarele și dă-ți seama că a venit vara și trebuie să te bucuri de pomii verzi, păsărelele de dimineața și răcoarea de seara.

Așadar, lasă motivele, învață să mai lași munca și să debordezi de fericire. Vei avea o viață nouă, minunată!

În articolul

Trebuie să le îndepătezi din viața ta! 3 scuze ce nu te lasă să fii fericită

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x