Trei coafuri sofisticate de podium pe care le poti realiza de una singura

Publicat pe 08.10.2012 la 10:00 Actualizat pe 09.10.2012 la 16:07

Coafurile de catwalk sunt un vis pentru multe femei. O parte dintre ele, pentru ca sunt atat de extravagante incat nu pot fi purtate decat in ocazii, foarte, dar foarte speciale, altele, pentru ca necesita o serie de produse de styling, o indemanare fenomenala si rabdare - un look perfect poate sa ia pana la cateva ore!

Look retro: par strans sus, cu volum

Stilistul brandului Dolce & Gabbana a optat pentru o coafura hibrid: nu este chiar un coc sau un nod, ci mai mult tine de aranjarea parului astfel incat sa se muleze pe esarfa aleasa. “E vorba de felul in care o femeie din Sicilia si-ar strange parul, in graba. E un look usor, de vara, inspirat din anii ’60 si moda din preajma Rivierei”, spune Guido, stilistul.

Cum il realizezi:

Avand parul mediu spre lung, aplica o spuma pentru volum de la radacini spre varfuri pentru a crea un aspect bufant, dar si texturat. Usuca cu foenul, innoada o esarfa de matase la spate, ca in imagine, lasand cateva suvite de par sa curga nonsalant de la linia fruntii. Prinde parul sus, rasucindu-l intr-un nod ca in imagine si fixeaza suvitele cu agrafe deschise.

Look romantic: coc ravasit, la ceafa

Fotomodelele care au defilat pentru Bottega Venetta au purtat cocuri romantice, stranse la ceafa usor, cu aspect ravasit. Parul are o textura rigida, inspirata din anii ’70 si epoca Victoriana.

Cum il realizezi:

Usuca parul la puterea cea mai mare, folosind o duza de difuzare si fa o carare pe mijloc. Aplica o pudra matifianta de par la radacini. Prinde parul la ceafa cu un elastic, in coada, si tapeaza-l in sus cu o perie, astfel incat sa ii dai un aspect rebel. Rasuceste coada intr-un coc mic, la baza si prinde cu agrafe. Scoate cateva suvite din coada, in lateral si finiseaza coafura cu fixative sau sampon uscat.

Look rebel: par aparent scurt cu breton rebel

Ca de obicei, Prada nu a dezamagit, optand pentru un look rebel, potrivit femeilor cu atitudine de rockstar.

Cum il realizezi:

Aplica o lotiune de intarire a firului de par si apoi usuca cu foenul. Intinde parul cu peria. Aduna parul la spate si incepe sa rasucesti in varful capului, ruland apoi parul inauntru. In loc sa ascunzi varfurile in coc, lasa-le in afara, peste frunte, ca intr-un breton. Fixeaza cocul cu agrafe si aplica spray pentru finisare super strong.

foto: thefashionspot.com

În articolul

Trei coafuri sofisticate de podium pe care le poti realiza de una singura

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x