Trimite-le celor dragi un sarut virtual! Sienna Miller te învață cum să procedezi

Publicat pe 18.12.2013 la 09:15 Actualizat pe 18.12.2013 la 09:17

De Sarbatori, trimite-le celor dragi un sarut virtual, in orice colt al lumii s-ar afla, prin intermediul platformei Kisses.Burberry.com.

Lansata in vara acestui an, campania “Burberry Kisses” este un parteneriat inovativ intre celebrul brand britanic si Google. Platforma le permite utilizatorilor sa captureze si sa transmita oricui in lume, prin noua tehnologie, saruturi reale! Astfel, utilizatorii de Google Chrome si cei care detin telefoane mobile inteligente pot intra pe platforma Kisses.Burberry.com pentru a accesa o tehnologie revolutionara, numita “kiss recognition”.

Utilizatorul poate folosi web-cam-ul calculatorului sau ecranul telefonului mobil care recunoaste si inregistreaza “amprenta” buzelor, apoi va alege dintre cele cinci nuante de ruj Burberry. La final va scrie un mesaj personalizat celui caruia vrea sa ii trimita un sarut Burberry, pe care il va putea urmari pana la destinatie prin intermediul unei animatii 3D. Aceasta animatie utilizeaza Google Earth si Google Street View pentru a transmite traseul sarutului pe harta lumii. Aceasta va arata in timp real din ce orase ale lumii si catre ce destinatii se transmit aceste saruturi. “Calatoria” sarutului poate fi transmisa pe Google + sau alte platforme de socializare.

Ne gandim in mod constant, cum sa traducem emotia si experienta actului creativ in lumea reala, prin intermediul spatiului digital, fie ca vrem sa captam energia unui concert live, entuziasmul dinaintea unui show de moda sau sentimentul pe care il ai, atunci cand imbraci un trench intr-o dimineata ploiasa. Campania Burberry Kisses a pornit de la ideea de a oferi tehnologiei moderne un suflet si o inima si de a folosi aceasta tehnologie pentru a uni familia Burberry din intreaga lume!”, a declarat Christopher Bailey, Chief Creative Officer al casei de moda Burberry.

Odata cu apropierea sarbatorilor de iarna, platforma Burberry Kisses a fost reinnoita printr-o atmosfera festiva. Astfel, marile orase ale lumii, printre care se afla Londra, New York-ul, Hong-Kong-ul si San Francisco au fost “imaginate” in timpul ninsorii, intr-un concept creativ si romantic care ii are in centrul atentiei pe cuplul de actori Sienna Miller si Tom Sturridge care demostreaza cum functioneaza platforma.

Si din punct de vedere tehnic au fost aduse niste inovatii: au fost activate optiunile “Send to many”, “Save your kiss” (prin care iti poti salva sarutul atat pe telefonul mobil, cat si pe platforma de socializare), “Tweet your kiss” (prin care it poti transmite satutul prin Tweeter catre cinci contacte), “Read Message” (prin care utilizatorul poate citi mesajul fara sa mai urmareasca intreaga calatorie a sarutului). Aceasta initiativa reintregeste campania “Burberry with love”, care reprezinta “punctul culminant” al anului, ingloband toate actiunile casei de moda britanice pe parcursul lui 2013.

Poti raspandi saruturi accesand platforma http://kisses.burberry.com/kiss/xxxxx!

În articolul

Trimite-le celor dragi un sarut virtual! Sienna Miller te învață cum să procedezi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x