Ultima cifră a anului tău de naștere spune multe despre destinul și personalitatea ta

Publicat pe 03.01.2018 la 09:29 Actualizat pe 03.01.2018 la 10:38

Anul nașterii are o deosebită importanță asupra karmei noastre. Mai presus de numele pe care l-am primit la naștere, nu este deloc o coincidență faptul că am venit pe lume la o anumită dată, ( ora, zi, an).

În Univers nimic nu este întâmplător și nu există erori. De aceea, este vital să cunoaștem simbolistica anului în care ne-am născut și aflăm cum ne influențează destinul.

Fiecare cifră are drept corespondent un element: aer, foc, pământ sau apă. Aceste elemente pot spune multe lucruri despre noi ca persoane.

Mai jos vei găsi o listă de numere și va trebui să-l alegi pe cel cu care se termină anul tău de naștere. De exemplu, dacă ești născut în anul 1987, numărul tău este 7, iar elementul este focul.

Elementul numărul 1 – METAL (0-1)

Persoanele care sunt născute sub elementul metalului au mare putere de caracter și sunt persoane care pot răsturna munții din loc cu voința lor.

Totodată, sunt persoane rezervate și au un suflet bun. Îi ajută mereu pe cei aflați la nevoie. Acești oameni caută mereu să fie iubiți și mai ales stabilitate.

Știu cu exactitate ce-și doresc de la viață și vor face tot ce pot pentru a-și atinge scopurile. Tind spre mai mult mereu și visează să aibă mulți bani.

Elementul numărul 2 – APĂ (2-3)

Persoanele născute sub elementul apei sunt persoane sufletiste și săritoare. Au o imaginație bogată care îi ajută să avanseze cu ușurință în carieră și au idei dintre cele mai strălucite.

Instinctul lor nu îi înșală niciodată și sunt extrem de raționali.

Elementul numărul 3 – LEMN (4-5)

Persoanele născute sub acest element sunt persoane care au mare încredere în ele. Sunt cunoscute pentru originalitate, pentru dorința lor de a se remarca și pentru nevoia de a experimenta lucruri noi și de a explora cât mai mult.

Aceste persoane nu sunt niciodată egoiste.

Elementul numărul 4 – FOC (6-7)

Persoanele născute sub acest element sunt persoane cărora le place aventura și visează adesea să meargă într-o călătorie în jurul lumii. Au tendința să grăbească lucrurile în orice domeniu.

Elementul cu numărul 5 – PĂMÂNT (8-9)

Persoanele care fac parte din acest element de pământ sunt demne de încredere și destul de sensibile. Iau în serios cele mai mici lucruri și uneori și cele mai nevinovate glume.

Acești oameni iubesc disciplina și ordinea și întotdeauna trăiesc după un plan bine pus la punct.

sursă: actualitatea.biz

În articolul

Ultima cifră a anului tău de naștere spune multe despre destinul și personalitatea ta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • la 01:33
Frumoasa Özge Yağız, „Reyhan din Jurământul”, este protagonista unui nou serial turcesc
Happy People • ieri la 15:12
6 seriale turcești pe care nicio femeie nu trebuie să le rateze
Happy People • ieri la 13:09
Iubita lui Fernando Carrillo, radiantă în ultimul trimestru de sarcină. Cum s-a fotografiat
Happy People • ieri la 13:09
Christian Chávez s-ar putea să nu participe la concertul RBD. Actorul este implicat într-un proces cu fostul lui partener
Happy People • pe 26.11 la 13:48
Nunta dintre Ninel Conde și iubitul ei Larry Ramos va fi transmisă în direct de un post de televiziune
Happy People • pe 26.11 la 12:27
Dorian Popa va transmite live, pe a1.ro, timp de 5 ore, din culisele galei-maraton Ajut eu!