Ultimul concert Spice Girls, la JO 2012. Vezi cum au evoluat fetele de-a lungul anilor!

Publicat pe 13.08.2012 la 18:25 Actualizat pe 14.08.2012 la 11:48

Recitalul lor de la ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice a fost unul din cele mai discutate evenimente anul acesta. Este vorba despre Spice Girls, care au concertat aseara pentru ce se vehiculeaza a fi ultima oara cand se vor afla impreuna pe scena.

Duminica seara, cele cinci fete din formatia Spice Girls au oferit un show memorabil pentru publicul international. Numarul spectatorilor si al telespectatorilor care au urmarit ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice 2012 a fost estimat la 1 miliard de oameni din toata lumea.

Tinutele fetelor au fost si ele demne de aceasta ocazie speciala. Victoria a purtat o superba rochie cu trena, neagra si fara bretele semnata Giles Deacon, in timp ce Emma Bunton a optat pentru o culoare cat mai puternica. Ea a ramas fidela poreclei “Baby Spice” din tinerete si a purtat o rochie scurta roz aprins, marca Maggie Cooke. Geri Halliwell a decis si ea sa prezinte un omagiu trecutului, purtand o rochie scurta rosie cu un steag al Marii Britanii atasat, asemanatoare cu cea pe care a purtat-o in 1997. Mai conservatoare, Mel C a optat pentru un costum alb cu pantaloni, special creat de JD Sports. Cea care a atras toate privirile a fost insa Mel B, care a purtat un costum mulat, transparent cu accente aurii, care i-a imbratisat toate formele.

Victoria Beckham, Geri Halliwell, Mel B, Mel C si Emma Bunton au incins atmosfera inca de cand au aparut pe scena – urcate pe cate un taxi negru clasic, decorat dupa gusturile fiecarei fete. Spice Girls au fost aplaudate indelung in timp ce au intrat pe scena interpretand primul lor superhit, “Wannabe”.

Spice Girls: o revelatie pentru piata muzicala

In 1996, cele cinci fete semnau un acord cu casa de discuri Virgin Records, care a lansat primul lor single, “Wannabe”. Melodia a devenit hit peste noapte, devenind numarul 1 in peste 30 de tari si propulsand Spice Girls ca fenomen mondial. Fetele au adoptat porecle, Sporty Spice (Mel C), Baby Spice (Emma Bunton), Scary Spice (Mel B), Posh Spice (Victoria Beckham) si Ginger Spice (Geri Halliwell).

Albumul lor de debut, “Spice”, s-a vandut in mai mult de 28 de milioane de copii in intreaga lume si a devenit cel mai bine vandut album al unei trupe feminine din istorie. Impreuna, Spice Girls au vandut mai mult de 75 de milioane de discuri in intreaga lume, devenind cel mai bine vandut grup feminin din toate timpurile.

Conform jurnalistului Rolling Stone, David Sinclair, “Scary, Baby, Ginger, Posh si Sporty formau cel mai cunsocut grup de la John, Paul, George si Ringo incoace”. Popularitatea formatiei a inceput sa scada in 1998, atunci cand Geri Halliwell a parasit trupa.

Cele patru fete ramase au scos cel de-al treiler album, “Forever”, in noiembrie 2000. In luna decembrie a aceluiasi an, Spice Girls au anuntat ca vor lua o pauza pe o perioada nedefinita, insa nu de despart.

Intoarcerea Spice Girls: 2007-2008

Cele cinci membre originale ale trupei s-au reunit cu ocazia unui nou turneu. “Intoarcerea Spice Girls”, care a fost primul turneu dupa ce formatia a luat pauza, a insemnat 47 de concerte sustinute in Europa si America de Nord. Se estimeaza ca intoarcerea pe piata muzicala a celor cinci fete a generat castiguri de peste 70 de milioane de dolari.

Fetele s-au despartit apoi oficial, urmatoarea data cand au fost vazute din nou impreuna pe scena fiind aseara, la ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice din Londra, 2012.

Vezi in galeria foto Spice Girls, de-a lungul anilor!

sursa foto: hepta.ro

În articolul

Ultimul concert Spice Girls, la JO 2012. Vezi cum au evoluat fetele de-a lungul anilor!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x