V-ati pregatit hainele albe? Mai e doar o luna pana la petrecerea anului: "Sensation: Source of Light"!

Publicat pe 05.03.2013 la 13:21 Actualizat pe 05.03.2013 la 13:30

V-ati pus hainele albe deoparte? Dar cheful de petrecere? Peste doar o luna, "Sensation: Source of Light" incepe la Pavilionul Central al Romexpo din Bucuresti. Pe 6 aprilie 2013, Mr. White, Sebastien Leger, Sunnery James & Ryan Marciano, Mark Knight, NO_ID, Funkerman vor face atmosfera la Sensation!

MR. WHITE

Intruchiparea spiritului Sensation si gazda evenimentului, Mr. White stie cel mai bine cum sa faca atmosfera. Cu subtile influente house si tehno, Mr. White da tonul la orice eveniment Sensation si creeaza vibe-ul perfect. De doi ani incoace, Mr. White calatoreste alaturi de Sensation in jurul lumii in turneu, castigand astfel experientala nivel mondial. Omul in alb te va face cu siguranta sadansezi!

Sebastien Leger

Sebastien Leger revine dupa numeroase show-uri de succes in 2012. Cunoscut pentru productiile sale unice, Leger strabate mapamondul, antrenand ringurile de dans din inteaga lume. De peste 10 ani, produce piese care au devenit hit-uri, si multe dintre acestea au fost lansate prin propria casa de discuri, Mistakes. Asteptati-va la ritmuri funky-heavy-techno din partea acestui inovator francez.

Sunnery James & Ryan Marciano

Cunoscuti pentru mixurile lor molipsitoare, Ryan & Sunnery pun muzica peste tot in lume. Nu conteaza daca sunt din Ibiza, New York sau Brasil, clubberii adora show-ul lor exploziv. Au luat cu asalt topurile cu noua lor piesa “Firefaces” si promit ca vor lansa in scurt timp o multime de alte piese noi. Romania, pregateste-te pentru cel mai bun duo house al Olandei!

Mark Knight

Mark e un element cheie pentru Sensation. Combinatia lui de house progresiv si ritmuri tech este apreciata de fanii din intreaga lume. Pe langa turneul global, este de asemenea o piesa cheie in faimoasa casa de discuri Toolroom. Cunoscut si respectat pentru abilitatile sale de producator, megahit-ul sau, “man with the red face”, a devenit una dintre cele mai vandute piese de pe Beatport. A lansat de curand o alta piesa importanta impreuna cu Sander van Doorn si Underworld.

NO_ID

Acesti baieti din Amsterdam au intors multe capete cu excelentele lor productii si DJ-seturi. Au scos piese cu case de discuri celebre precum Toolroom, Ultra, Spinnin si CR2. S-au alaturat recent faimoasei agentii de house Axwell astfel incat – garantat – veti auzi multe despre cei doi in viitor!

Funkerman

Funkerman este un DJ cu multa experienta. A mixat peste tot in lume, este un producator constant, si a gestionat atat renumita casa de discuri Flamingo, cat si Can you feel it. Permanent ocupat, Funkerman este cunoscut pentru hit-uri precum “3 minutes to explain” cu Fedde le Grand, “Paperbag Revolution”, “Everyday gataway” si “La Sirena/Smoking Blue”. Funkerman va electriza, cu siguranta, Pavilionul Central al Romexpo Bucuresti!

Dincolo de dress-code-ul obligatoriu care l-a facut faimos si care se pastreaza(toti participantii se imbracain mod traditional exclusiv in alb), Sensation este un show complex, glamour cu muzica, dans, lumini si efecte pirotehnice. DJ faimosi la nivel international mixeaza o noapte intreaga intr-un decor fantastic, opulent. Accesul este permis exclusiv persoanelor peste 18 ani.

Biletele sunt disponibile pe Sensation.com si in reteaua nationala Eventim din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas si pe www.eventim.ro. Tichetele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonanr. 15. Biletele la Ring costa260 lei lei, iar cele la categoria VIP, pozitionate la etajul 2 al Pavilionului Central Romexpo, 700 lei (pachetul include loc rezervat la masa, gustari, intrare separata, voucher consumatie bar in valoare de 50 lei, valet parking). Biletele VIP Exclusive, pozitionate la etajul 1 al Pavilionului Central costa900 lei (pachetul include loc rezervat la masa, gustari, intrare separata, voucher consumatie bar in valoare de 100 lei, valet parking).

foto: sensationmusic.net

În articolul

V-ati pregatit hainele albe? Mai e doar o luna pana la petrecerea anului: "Sensation: Source of Light"!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x