Viața în Polaroid: Liv Tyler, 39 de ani, fericită în proporții extra-large! Galerie FOTO a vieții secrete a actriței

Publicat pe 06.07.2016 la 10:50 Actualizat pe 06.07.2016 la 12:29

Liv Tyler, fiica lui Steven Tyler și a lui Bebe Buell, a împlinit pe 1 iulie 39 de ani. E însărcinată cu cel de-al patrulea copil și abia acum, am putea spune, a ajuns să trăiască viața de star pentru care a fost invidiată ani de-a rândul.

Când tatăl e lead-singerul unei legendare trupe rock iar mama e super-model, e aproape imposibil ca viața ta să nu fie una de vis. Liv Tyler, fiica lui Steven Tyler și a lui Bebe Buell, a împlinit pe 1 iulie 39 de ani. E însărcinată cu cel de-al patrulea copil și abia acum, am putea spune, a ajuns să trăiască viața de star pentru care a fost invidiată ani de-a rândul.

Prinsă între o mamă perfecta și un tată recunoscut abia când ea avea 11 ani, Liv a fost fata din visul adolescenților anilor '90. Fată candidă avea o parte întunecată care nu îi dădea pace: poate cea mai faimoasă poveste care i-a marcat dezvoltarea profesională este modalitatea în care a aflat că Steven Tyler este tatăl său natural. Bebe a preferat ca în certificatul de naștere să îl declare pe Todd Rundgren, interpret de rock, compozitor și producător.

Anul de grație 1988, când Liv avea 11 ani, Steven Tyler alături de chitaristul formației Aerosmith Joe Perry au venit la un concert al lui Todd, Bebe luând decizia de a-i face cunoștință lui Liv cu tatăl ei, însă fără a-i spune adevărul. Fotomodelul Buell a afirmat într-un interviu că pe drumul spre casă, fiind doar ele două. "Liv nu se putea abține de la a vorbi despre Steven." Deasemenea, a afirmat că în ziua următoare tânăra scrie în jurnal că s-a simțit ca și cum el i-ar fi fost adevăratul tată.
Problemele legate de părintele biologic al lui Liv au rămas ascunse până în 1991,când aceasta și-a schimbat numele din Rundgren în Tyler,urmând ca tatăl și fiica să devină foarte apropiați. Au urmat mai apoi și colaborări,precum interpretarea lui Liv în videoclipul piesei "Crazy" sau crearea piesei "I don't wanna miss a thing" pentru filmul "Armaggedon",în care a jucat Liv.


Fiind întrebată cum și-a petrecut tinerețea, actrița a răspuns:

„Pentru mine,nu prea am avut o copilărie de tânără,deoarece lucram încă de la 14 ani ca fotomodel. Asta însă m-a și ținut în afară problemelor. În timp ce toți se distrau și petreceau ca nebunii,eu lucram la un film în Toscana...aveam desigur propria mea distracție. Nu regret nimic. Îmi place felul în care viața mea a mers."

Iar viața ei a mers cât se poate de interesat. Astăzi, e suprinsă alături de frumoasa și numeroasa familie în instanță cât se poate de inspiraționale. La fel de frumoase precum faimoasele polaroide a căror imagine a fost în 1991.

În articolul

Viața în Polaroid: Liv Tyler, 39 de ani, fericită în proporții extra-large! Galerie FOTO a vieții secrete a actriței

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x