Victorie pentru Ariana Grande! Artista i-a devansat chiar şi pe Justin Bieber, Rihanna şi Selena Gomez!

Publicat pe 21.11.2016 la 09:17 Actualizat pe 21.11.2016 la 09:57

Cântăreaţa Ariana Grande a fost desemnată Artistul Anului!

Cântăreaţa Ariana Grande a fost desemnată Artistul Anului, trupa punk-rock Green Day l-a criticat încă o dată pe preşedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, iar rapperul canadian Drake a câştigat primele trofee American Music din cariera sa, la ediţia din 2016 a acestei gale, ce a avut loc duminică seară la Microsoft Theater din Los Angeles, informează Reuters.

”No Trump, no KKK, no fascist USA”, au cântat membrii trupei Green Day, în timp ce interpretau controversatul single ”Bang Bang” - un cântec-manifest împotriva armelor de foc - pe scena galei American Music Awards 2016, modificând unele dintre versurile piesei.

Aceasta a fost cea mai directă referire la alegerile prezidenţiale americane de pe 8 noiembrie din cadrul unui show ce a avut o durată de trei ore, întrucât ceilalţi participanţi la eveniment s-au concentrat în principal asupra muzicii.

Cântăreaţa pop Selena Gomez, în vârstă de 24 de ani, şi-a surprins fanii apărând pentru prima dată în public după ce şi-a întrerupt turneul mondial în luna august, pentru a primi tratament de specialitate contra atacurilor de panică şi a depresiei. Selena Gomez s-a impus la categoria ”cea mai bună artistă pop/rock”.

Într-un discurs marcat de emoţie, Selena Gomez le-a mulţumit fanilor pentru loialitatea lor şi a explicat încă o dată motivul pentru care a fost nevoită să îşi întrerupă cariera.

”Mulţi dintre voi cunosc multe lucruri despre viaţa mea, indiferent dacă mie îmi place asta sau nu. A trebuit să mă opresc. Aveam totul, dar era complet distrusă”, a declarat Selena Gomez, care a devenit cunocută în ultimii cinci ani şi datorită relaţiei sale cu Justin Bieber, marcată de mai multe despărţiri şi împăcări.

Trofeele decernate în cadrul galei American Music Awards sunt atribuite pe baza voturilor exprimate de fani pe internet.

Rapperul canadian Drake, în vârstă de 30 de ani, care primise un număr record de 13 nominalizări, s-a impus la categoriile ”cel mai bun artist rap/hip-hop”, ”cel mai bun cântec rap/hip-hop” (”Hotline Bling”) şi ”cel mai bun album rap/hip-hop”, graţie materialului discografic ”Views”, care a devenit în acest an primul album ce a depăşit 1 miliard de difuzări în streaming pe platforma Apple Music.

”În ceea ce priveşte genul nostru muzical, îmi place să fac lucruri interesante şi să continui să fac muzică... voi lansa în curând mai multă muzică de acest fel”, a declarat Drake.

Cântăreaţa pop Ariana Grande, în vârstă de 23 de ani, a fost desemnată Artistul Anului, învingându-i la această categorie, printre alţii, pe Justin Bieber, Rihanna şi Selena Gomez.

”Nu-mi vine să cred. Am frisoane din cauza nervozităţii. Sper că voi putea să vă aduc bucurie şi să vă fac să vă simţiţi uniţi şi fericiţi”, a declarat Ariana Grande.

Zayn Malik, fost membru al grupului One Direction, care a părăsit această trupă britanică de băieţi în 2015 pentru a-şi lansa o carieră solo, l-a învins pe canadianul Shawn Mendes şi s-a impus la categoria ”cel mai bun artist debutant”.

”A fost un an nebunesc...nu m-am aşteptat ca cineva să voteze cu mine”, a spus Zayn Malik.

Muzicianul britanic Sting, care a lansat săptămâna trecută primul său album pop-rock după o pauză de un deceniu, intitulat ”57th and 9th”, a interpretat unele dintre piesele sale celebre, după ce a primit un trofeu onorific American Music, ce i-a fost atribuit pentru contribuţia adusă la dezvoltarea industriei muzicale.

Sting a spus că se simte îndatorat faţă de rock and roll-ul american: ”Poate că sunt eu un englez la New York (aluzie la titlul unei piese celebre din repertoriul său, ”Englishman in New York, n.r.), însă sufletul meu muzical este cu totul american”.

Justin Bieber a interpretat single-ul ”Never Give Up” prin intermediul unei transmisiuni prin satelit, în timpul unui concert pe care l-a susţinut duminică seară în Italia, şi a câştigat trofeele ”cel mai bun artist pop-rock”, ”cel mai bun album pop-rock” (”Purpose”, ”cel mai bun cântec pop-rock” (”Love Yourself”) şi ”cel mai bun videoclip pop-rock” (”Sorry).

Rihanna s-a impus la categoriile ”artista preferată soul/R&B”, ”albumul preferat soul/ R&B” (”Anti”) şi ”cântecul preferat soul/R&B” (”Work”).

Lady Gaga, Kendrick Lamar, Nicki Minaj, The Weeknd, Niall Horan, James Bay şi John Legend s-au numărat printre ceilalţi artişti de renume care au cântat pe scena galei American Music Awards 2016.

Premiile American Music au fost înfiinţate în 1973 ca o alternativă la mult mai cunoscutele premii Grammy.

În articolul

Victorie pentru Ariana Grande! Artista i-a devansat chiar şi pe Justin Bieber, Rihanna şi Selena Gomez!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x