VIDEO: A vrut să treacă neobservat, dar nu a reușit. Cum s-a deghizat Justin Bieber

Publicat pe 10.10.2016 la 10:19 Actualizat pe 10.10.2016 la 10:27

Si-a dorit sa treaca neobservat si a ales o metoda nepotrivita de a se deghiza. Fanii l-au recunoscut imediat pe Justin Bieber.

hepta.ro

Și-a dorit să treacă neobservat, dar nu a reușit! Justin Bieber a ales o metodă nepotrivită de a se deghiza, care a stârnit amuzamentul fanilor săi.

Vineri, Justin Bieber a vrut să facă o plimbare prin centrul oraşului Amsterdam şi, dorind să nu fie recunoscut de fani, a decis că trebuie să se deghizeze. Starul pop a purtat o perucă, o barbă şi o mustaţă false.

Însă artistul în vârstă de 22 de ani a fost repede descoperit de fanii lui olandezi, din cauza deghizării complet neconvingătoare, în timp ce comanda o cafea într-un restaurant.

Admiratorii cântăreţului au început să îl fotografieze şi să îl filmeze cu telefoanele lor mobile, când artistul îşi aştepta rândul la coadă pentru a primi cafeaua comandată.

În cele din urmă, Justin Bieber a renunţat să se prefacă şi i-a întrebat pe câţiva trecători: ”Par reale aceste deghizări?”.

Cântăreţul nu prea a avut noroc în ceea ce priveşte apariţiile sale în public în ultima vreme, iar acest fapt ar putea explica motivul pentru care a decis să se deghizeze. Luna trecută, în Norvegia, cântăreţul a fost filmat în timp ce le spunea fanilor săi: ”Sunteţi nişte distruşi!”.

Înainte de acel incident, în Germania, un admirator plin de zel al cântăreţului a încercat să îl pipăie pe artist într-o zonă intimă. ”Tipul a încercat, fără să reuşească, să îi atragă atenţia lui Bieber toată seară, iar atunci când au ajuns faţă în faţă, s-a întins spre el şi l-a pipăit”, a descris incidentul unul dintre fanii artistului.

Starul canadian a susţinut un concert la V Festival din Marea Britanie în luna august, însă a fost puternic criticat pentru evoluţia sa din acel concert. Mulţi dintre fani l-au acuzat că a mimat întregul show. Ulterior, Justin Bieber a recunoscut într-un mesaj pe reţelele de socializare că acel concert nu a fost unul reuşit, deoarece el era ”puţin cam mahmur”.

Justin Bieber, născut pe 1 martie 1994, a debutat în 2007, iar albumul de debut ”My World 2.0” a apărut trei ani mai târziu. Acesta a fost urmat de ”Under the Mistletoe” (2011), ”Believe” (2012) şi ”Purpose” (2015).

Vezi mai jos cum a apărut el deghizat!

În articolul

VIDEO: A vrut să treacă neobservat, dar nu a reușit. Cum s-a deghizat Justin Bieber

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x