VIDEO! Fetele de la Moulin Rouge vin in Romania si iti spun secretele seductiei!

Publicat pe 26.04.2013 la 11:06 Actualizat pe 26.04.2013 la 17:03

11 dansatoare din 15 tari diferite, 4 show-uri exclusiviste de striptease glamour, lectii de erotism si seductie imbracate in lumini decadente si costume care aduc un omagiu corpului femeii – asta veti vedea intre 23-26 mai la World Trade Plaza, in “templul nudului chic” – Le Crazy Horse Paris, de la Moulin Rouge.

Cel mai provocator si elegant show de cabaret din lume va avea patru reprezentatii in Bucuresti de la care nu puteti lipsi. Spectacolul definit de Steven Spielberg ca “magic”, iar de Hugh Hefner, “magnific”, este chiar Best-Off-ul cabaretului Crazy Horse. Dansatoare cu experienta ca Loa Vahina, Enny Gmatic, Loulou de Paris, Mina Velours, Lila Magnetic, Nooka Karamel si desigur, coordonatoarea artistica, Psykko Tico vor da un nou sens senzualitatii.

Indata ce cortina se ridica, incepi sa simti ca faci parte dintr-un vis in lumini psihedelice, dar nimic nu este lasat la voia intamplarii.

Casting-ul pentru noile fete din Crazy Horse este dur, iar criteriile precise, spune Psykko Tico:

“Masuri aproape de perfectiune, o tinuta aparte si un chip frumos, experienta in dans si background in actorie”, fara sa mai punem la socoteala empatia nativa si abilitatea de a transmite emotii publicului, de la sine intelese.

Odata ce treci de casting, urmeaza patru luni de formare”, adauga Loa Vahina, “timp in care deprinzi stilul Le Crazy si capeti ‘la crazy attitude’ ”. Atitudinea crazy implica inteligenta de a folosi lumina pentru a-ti transforma corpul intr-o enigma incitanta si o prezenta scenica deosebita, explica dansatoarea.

Dupa ani de cabaret, poti sa ajungi la fel ca ele, o maestra a seductiei. Nu te vezi dansand in siraguri de perle, unduindu-te pe ritmurile muzicii? Nu-I nimic! Chiar si fara lectii de dans erotic, poti sa ai barbatii la picioarele tale, atat timp cat mizezi pe formula magica stiuta de Psykko Tico si fetele ei:

Frumusetea conteaza desigur, dar e mai importanta atitudinea si sarmul. In fiecare secventa, avem o coregrafie speciala si trebuie sa fim in present si sa traim la maximum ceea ce facem, trebuie sa cream o legatura cu publicul. Pe scena, ne folosim de lumina, muzica, emotie si dans.

Printre scenele din show-ul pregatit in luna mai se numara clasicele “God Save Our Bareskin”, a carui coregrafie a fost realizata de un locotenent al armatei Marii Britanii si “Crisis? What Crisis!” a coregrafului francez Philippe Decouflé, scena inspirata din criza economica mondiala a anului 2009. Iar "Lecon d'Erotisme" te introduce in lumea nebuna a pasiunii si placerii.

Biletele se gasesc pe site-ul MyTicket.ro si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica si libraria Mihai Eminescu. Preturile difera in functie de categoria aleasa:

VIP Diamond: Loc la masa de patru persoane in imediata apropiere a scenei ce ofera o vizibilitate inegalabila a spectacolului. Pachetul include 1 ½ sticla de sampanie si o selectie de gustari fine. Pret: 556 lei

VIP Platinum: Loc la masa de patru persoane ce ofera o vizibilitate exceptionala a show-ului. Un rasfat complet pentru toti cei care vor sa savureze fiecare detaliu. Pachetul include: 1 ½ sticla de sampanie. Pret: 437 lei

Gold: Pozitionare top-premium in stil teatru; include un pahar de vin la intampinare. Pret: 330 lei

Silver: Pozitionare premium in stil teatru; include un pahar de vin la intampinare. Pret: 280 lei

În articolul

VIDEO! Fetele de la Moulin Rouge vin in Romania si iti spun secretele seductiei!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x