Video: Ultima sansa la muzica buna a anilor '90: Vaya con Dios - ultimul turneu

Publicat pe 18.03.2013 la 14:06 Actualizat pe 18.03.2013 la 14:21

Vaya Con Dios

Pentru a treia oara in Romania, Vaya Con Dios a adus zambete pe fetele bucurestenilor veniti sa asculte muzica buna oferita de trupa aflata in ultimul sau turneu.

Putin dupa ora 20.00 pe scena Salii Palatului si-a facut aparitia vocalista Dani Klein si dupa un salut scurt adresat celor peste 4000 de spectatori a interpretat "One Silver Dollar".
Ropotul de aplauze de la finalul primei piese a fost intrerupt de solista care s-a adresat publicului, laudandu-l: "Am un public minunat peste tot pe unde concertam, dar cel mai frumos este cel din Romania si pentru asta vreau sa va multumesc din toata inima"
Seara a continuat cu "Time Flies" iar publicul a tinut ritmul celui de-al treilea cantec - "Johnny" - care are ca linie melodica cunoscuta "Sanie cu zurgalai", lucru recunoscut si de solista.
Muzica a rasunat in Sala Palatului in acordurile melodiilor mai vechi si a sansonetelor (Lulu's song, Heading for a fall) frantuzesti de pe albumul lansat in 2009 - Comme on est venu - pana sa ajunga la hiturile pentru care Vaya Con Dios este cunoscuta.
De la primele sunete, aplauzele au acoperit acordurile melodiei "What's a woman" si abia au contenit cand vocea solistei a inceput sa spuna povestea unei iubiri ... neimplinite.
Minutele s-au scurs cu repeziciune si la fel de repede au trecut si "Don't cry for Louie", "Just a friend of mine" iar publicul a izbucnit in apluze cand a auzit "Puerto Rico".
Gandurile spectatorilor parca s-au transcris in versurile melodiei "Night Owls" (Keep it going 'till the morning light), publicul cerand prin aplauze si mai mult. "Pauvre Diable", varianta in franceza a melodiei lui Don Omar, un cunoscut cantaret dominican, a venit sa inmoaie inimile celor din sala si sa ii pregateasca pentru finalul concertului.
"Je l'aime, je l'aime" de pe albumul "The Promise" a incheiat concertul dar trupa a revenit pe scena pentru un bis cerut cu ardoare de public.
"I don't wanna know" si "Still a man" au facut doamnele din sala sa ofteze dar cunoscuta "NAH NEH NAH" a ridicat toata sala in picioare, toti cei prezenti dansand si cantand impreuna cu solista pana la ultimul sunet al instrumentelor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În articolul

Video: Ultima sansa la muzica buna a anilor '90: Vaya con Dios - ultimul turneu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să-și împartă sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un pelerin străin a mers pe jos peste 1.000 de km pentru a veni la procesiunea de Rusalii de la Şumuleu Ciuc: "Am făcut 40 de zile"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Brioșe cu mascarpone și rubarbă. Desert simplu, de sezon
Catine
Frittata cu sparanghel. Rețetă pentru un mic dejun savuros
useit.ro
O structură misterioasă de lângă Piramidele din Giza a nedumerit experții. Anomaliile detectate pot rescrie istoria
as.ro
Românca de 26 de ani care face plajă pe terasa apartamentului şi i-a înnebunit pe vecini. Soţul ei câştigă 450.000 de euro pe an
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de eucalipt. Beneficiile și potențialele riscuri ale acestei băuturi
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Cum să practici disciplina pozitivă acasă
MediCOOL
Ce să nu faci niciodată dimineața dacă vrei să ai energie ziua și un somn bun noaptea
HelloTaste
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni
x