Vrei sa fii fericita si sa ai o viata sexuala de nota 10? Iata unde trebuie sa mergi!

Publicat pe 07.06.2013 la 13:40 Actualizat pe 07.06.2013 la 14:21

Te trezesti in fiecare zi stresata, nemultumita de viata ta sexuala si de educatia pe care le-o poti da copiilor tai? Problemele se pot incheia peste noapte daca faci un compromis si te muti in alta tara. Iata unde traiesc cei mai fericiti si satisfacuti oameni de pe Pamant!

Cea mai fericita tara din lume: Columbia

Se stie ca locuitorii Columbiei savureaza atat mancaruri delicioase, cat si muzica vesela si au in general un optimism debordant deci nu e de mirare faptul ca aceasta tara este populata de cei mai fericiti oameni din lume, potrivit unui sondaj realizat de WIN/ Gallup International Association. Mai mult, columbienii ar fi de doua ori mai fericiti decat populatia la nivel global. In top 10 cele mai fericite tari, au mai aparut si Brazilia si Peru.

Cele mai multe partide de sex au loc in... Grecia

Potrivit unui studiu Durex, Grecia este tara cu cei mai activi oameni din punct de vedere sexual. 87% dintre greci fac sex cel putin o data pe saptamana. Ei sunt urmati de brazilieni, cu 82%.

Cea mai curata tara: Islanda

Potrivit unei echipe de cercetatori de la Universitatile Columbia si Yale, Islanda este cea mai curata tara din cele 163 evaluate. Oamenii de stiinta au tinut cont de calitatea apei si a aerului, emisiile de gaze si impactul mediului asupra sanatatii populatiei. Sierra Leone sta cel mai prost la acest capitol cu un scor de 32/100 in timp ce Islanda are 93.5/100.

Tara in care femeile sunt cel mai fericite este Noua Zeelanda

Potrivit The Economist, tara in care femeile sunt tratate corect si bine la munca este Noua Zeelanda. Pe locurile urmatoare sunt Finlanda si Suedia, in timp ce Coreea de Sud si Japonia sunt locurile cele mai dezavantajoase pentru femeile de cariera.

Cea mai pasnica tara: Islanda

Islanda este si cea mai pasnica tara, conform Global Pace Index (2012), deoarece aici au loc cele mai putine acte de violenta. Danemarca si Noua Zeelanda sunt considerate si ele locuri in care poti trai fara teama. La polul opus se afla Somalia, Afghanistan si Sudan.

Cea mai buna educatie se face in Canada

Potrivit unui studiu OECD, Canada este tara in care mai mult de jumatate din rezidentii ei au terminat facultatea. Alte tari in care locuitorii se pot mandri cu o educatie excelenta sunt Israel, Japonia, SUA, Noua Zeelanda si Coreea de Sud.

Cea mai bogata tara din lume: Qatar

In Top 10 Cele mai bogate tari din lume, realizat de revista Forbes, Qatar se afla pe locul intai, fiind urmata de Luxembourg. Qatar este o tara bogata in petrol si gaze naturale.

foto: greekislandblog.com

În articolul

Vrei sa fii fericita si sa ai o viata sexuala de nota 10? Iata unde trebuie sa mergi!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de un peisaj exotic: "Mirific!"
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x