10 ani de la înființarea singurei librării online cu transport gratuit din România: LIBREX îți oferă 8 motive să sărbătorești aniversarea și îți recomandă o carte deosebită!

Publicat pe 27.08.2020 la 10:38 Actualizat pe 27.08.2020 la 10:55

Luna această, librăria online LIBREX aniversează 10 ani de la înființare și dorește să sărbătorească primul deceniu de existența alături de clienți.

10 ani de la înființarea singurei librării online cu transport gratuit din România: LIBREX îți oferă 8 motive să sărbătorești aniversarea și îți recomandă o carte deosebită!

10 ani de la înființarea singurei librării online cu transport gratuit din România: LIBREX îți oferă 8 motive să sărbătorești aniversarea și îți recomandă o carte deosebită!

Luna această, librăria online LIBREX aniversează 10 ani de la înființare și dorește să sărbătorească primul deceniu de existența alături de clienți. De aceea, comandand cărți în perioada această, vei avea parte de surprize frumoase!

Înainte de a-ți prezența concret motivele de sărbătoare de luna această pentru LIBREX, vrem să îți recomandăm o carte deosebită, pe care o poți achiziționa la un preț special din această librărie online: Din Tainele Vietii si ale Universului, de Scarlat Demetrescu. Este o carte publicată anul acesta, din categoria ,,Spiritualitate” pe care suntem siguri că o vei îndrăgi dacă te pasionează subiectul.

La ceas de aniversare, LIBREX oferă tuturor clienților 8 motive de sărbătoare. Sperăm să îți placă și să te convingă să comanzi titlurile preferate!

Așa cum îți spuneam și în titlu, LIBREX este singură librărie online din România care oferă transport gratuit la fiecare comandă, indiferent de valoarea acesteia. Așa că profită și cu banii economisiți cumpără altă carte sau achita diferența la o comandă mai mare! Nu contează dacă îți doreșți doar o carte sau mai multe, LIBREX îți oferă transport gratuit.

Săptămâna aceasta aduce multe surprize pentru clienții LIBREX, inclusiv lansarea Clubului Librexclusive. Dacă ți-ai dorit să faci parte dintr-un club destinat pasionaților de lectură, este șansă ta. Te vei bucură de numeroase avantaje și suntem siguri că nu vei regretă înscrierea în acest grup!

Un pas firesc la aniversarea de 10 ani a fost și mutarea într-un depozit nou! Acest lucru face posibilă o mai bună gestionare a comnezilor și de asemenea asigura mai mult spațiu pentru cărți.

Îți plac motivele de sărbătoare până acum? Nici nu le-am menționat pe cele mai bune! La fiecare comandă din aceasta saptamana, vei primi un cadou special: un semn de carte aniversar, care te va ajută să știi exact la ce pagină ai rămas și îți va înfrumuseța cărțile.

Pentru că știm că iubești reducerile, in aceasta saptamana, LIBREX îți oferă lichidări de stoc și reduceri de până la 90%. Astfel, poți achiziționa cărțile preferate la prețuri speciale și chiar poți face un cadou deosebit cuiva drag. Dacă vrei să achiziționezi în avans cadouri pentru Crăciun, acum este momentul ideal.

Aniversarea de 10 ani merită și mai multe motive de bucurie, așa că te poți bucură și de Super Promoții 2+1 Cadou. Tot ce trebuie să faci este să intri pe site și să alegi cărțile preferate din această promoție. Tentant, nu?

Dacă nu te-am convins până acum să comanzi, cu siguranță nu vei putea rezistă unor Mega Pachete de Cărți la prețuri speciale. Ți-ai dorit să citești o anumită serie literară și așteptai reduceri? Acum este ocazia potrivită să o comanzi!

Nu în ultimul rând, poți participa la o Super Tombolă: ai șansă de a câștigă premii în valoare de 5000 lei (mai multe detalii pe site și pe Facebook-ul LIBREX).

În încheiere, am vrea să menționăm câteva dintre realizările librăriei online LIBREX de anul acesta:

Sperăm că te-am convins să comanzi și tu cărți de la LIBREX în luna aniversară!

În articolul

10 ani de la înființarea singurei librării online cu transport gratuit din România

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x