AVERTISMENT ANM: Vremea o ia din nou razna! Ninsori și GER năprasnic în București și în mai multe județe

Publicat pe 15.01.2017 la 15:26 Actualizat pe 15.01.2017 la 15:38

Ger si ninsori in cea mai mare parte a tarii!

Vremea rea se întoarce, avertizează specialiștii! Potrivit acestora, sunt așteptate ninsori și viscol puternic în Capitală și în mai multe județe din țară.

În Bucureşti şi judeţele din sudul şi sud-estul ţării va ninge din nou, începând din noaptea de duminică spre luni, vântul va atinge la rafală viteze de peste 40 de kilometri pe oră şi se vor înregistra temperaturi minime şi maxime negative, au declarat pentru News.ro reprezentanţii Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Luni va fi o vreme rece în cea mai mare parte a ţării, geroasă noaptea şi dimineaţa în sudul şi centrul ţării, precum, şi în regiunile intracarpatice, fiind posibil să se producă ceaţă în unele zone.

Ninsorile vor reveni în Bucureşti şi în judeţe din sudul şi sud-estul ţării, fiind moderate în Oltenia, Muntenia şi Dobrogea şi mai intense în extremitatea sudică a ţării.

În judeţele din sudul şi sud-estul ţării, vântul se va intensifica treptat şi va atinge la rafală viteze de 45-55 de kilometri pe oră, viscolind ninsoarea. Vântul va atinge viteze mai mari în Dobrogea, în jumătatea de est a Munteniei, în Bărăgan şi în sudul Banatului, spulberând zăpada.

În estul Dobrogei, precipitaţiile vor fi mixte şi vor fi condiţii de producere a poleiului.

Luni vor fi temperaturi maxime între -7 şi -3 grade şi minime între -10 şi -3 grade, mai scăzute în Transilvania, Maramureş şi nordul Moldovei.

În Bucureşti, în noaptea de duminică spre luni va ninge slab cantitativ, vântul va atinge la rafală viteze de peste 40 de kilometri pe oră şi la primele ore ale dimineţii este posibil să se producă ceaţă. Vremea va fi rece şi se vor înregistra temperaturi maxime între -4 şi -3 grade şi minime între -5 şi -4 grade.

Marţi va continua să ningă, local, în sudul şi sud-estul ţării, vântul va avea intensificări cu viteze mai mari în Dobrogea, în jumătatea de est a Munteniei şi în sudul Moldovei şi al Banatului, viscolind ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi între -7 şi -3 grade, iar cele minime între -14 şi -4 grade.

În Bucureşti, marţi vor fi ninsori slabe, intensificări ale vântului cu viteze de 40-50 de kilometri pe oră, temperaturi maxime între -4 şi -2 grade şi minime între -6 şi -4 grade.

Începând de miercuri, aria precipitaţiilor va fi mai restrânsă şi va continua să ningă doar local în sudul ţării, a mai declarat, pentru News.ro, meteorologul de serviciu al ANM.

Acesta a precizat că luni se va analiza, în funcţie de evoluţia vremii, dacă vor fi date informări sau avertizări meteorologice pentru zone în care se vor semnala ninsori, vânt şi temperaturi scăzute.

În articolul

AVERTISMENT ANM: Vremea o ia din nou razna! Ninsori și GER năprasnic în București și în mai multe județe

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x