Cea mai TARE modalitate de face BANI peste noapte! Statul te plătește dacă faci ASTA

Publicat pe 21.10.2016 la 20:50 Actualizat pe 21.10.2016 la 20:55

Modalitate inedită de a câștiga bani!

Modalitate inedită de a câștiga bani! În Indonezia, fiecare captură de șobolan, viu sau mort, este răsplătită financiar.

Jakarta, capitala Indoneziei și totodată una dintre cele mai mari metropole din lume, lansează o nouă inițiativă pentru a scăpa de șobolani oferind o recompensă de 1,50 de dolari pentru fiecare captură, informează AFP.

Prin proiectul ''Mișcarea de eradicare a șobolanilor'', autoritățile speră să reducă numărul rozătoarelor din orașul cu 10 milioane de locuitori.

În Jakarta, o metropolă suprapopulată și poluată, este un lucru obișnuit să fie văzuți șobolani enormi pe stradă, hrănindu-se din gunoaie. ''Sunt mulți șobolani aici, și mari'', a declarat guvernatorul adjunct din Jakarta, Djarot Saiful Hidayat, pe un site oficial, la lansarea programului.

Întâlnirea cu un exemplar de dimensiuni impozante i-a dat oficialului ideea campaniei, a explicat acesta subliniind că șobolanii sunt factori periculoși de răspândire a maladiilor. ''Pentru fiecare șobolan, plătim 20.000 de rupii (circa 1,5 dolari)'', a spus Djarot Saiful Hidayat.

Acesta nu a precizat modul în care cei interesați de program vor captura rozătoarele și nici dacă recompensa este acordată pentru exemplarele vii sau moarte atunci când acestea sunt prezentate autorităților.

Totuși, oficialul a îndemnat populația să se abțină de la utilizarea armelor de foc. ''Dacă este posibil, vă rugăm să nu folosiți arme de foc'', a spus acesta pentru Jakarta Post. ''Dacă ratați ținta, oamenii ar putea avea de suferit'', a precizat el.

Djarot Saiful Hidayat nu a dat detalii referitoare la o cifră-țintă pentru măsurarea succesului acestui program, mai arată AFP.

În articolul

Cea mai TARE modalitate de face BANI peste noapte! Statul te plătește dacă faci ASTA

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x