Cuplul de românii care au dispărut în atentatul din Nisa: prietenii lor s-au mobilizat pe Facebook şi îi caută

Publicat pe 17.07.2016 la 09:25

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunţat, sâmbătă, că trei cetăţeni români (o familie cu un copil minor) care s-ar fi aflat în zona atentatului produs joi seară la Nisa nu au putut fi localizaţi, iar situaţia lor este incertă.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunţat, sâmbătă, că trei cetăţeni români (o familie cu un copil minor) care s-ar fi aflat în zona atentatului produs joi seară la Nisa nu au putut fi localizaţi, iar situaţia lor este incertă. Mai apoi, MAE a revenit cu informaţii, precizând că minorul a fost identificat într-un spital din Nisa, confirmându-se că acesta este cetăţean român.

Copilul a fost rănit în atentatul de joi, iar starea lui este stabilă. Din primele informaţii rezultă că este vorba despre Adriana (28 de ani) şi Cristian Coman (34 de ani), după cum se arată pe grupul de Facebook "SOS Nice", grup pe care prieteni ai cuplului au postat şi fotografia acestora alături de copilul lor. Deocamdată nu se ştie din ce oraş sunt cei doi, dar primele informaţii arată că ar fi vorba despre un cuplu stabilit în Austria.

(....)

Scrisoarea unor mămici pe Facebook "Familia Coman, victima a atacului terorist, nu a fost găsită complet. Copilul, Denis, de 8 ani, a fost localizat prin intermediul reţelelor de socializare, cu ajutorul mamelor de pe grupul «Mămici mai tari ca Google».

Prin semnalmente, poze si date transmise secretariatului comisiei de urgenţă pe internet, copilul a fost identificat încă de azi-noapte la spitalul de pediatrie Lenval, urmand ca astăzi, familia şi consulul român să fie conduşi acolo pentru confirmare. Din fericire, am aflat că acum minorul este stabil. Părinţii nu au fost încă identificaţi, deşi, tot prin intermediul surselor noastre, familia, ambasada şi consulul au fost îndrumaţi spre spitalul la care a fost găsita mama, Adriana - 28 de ani, de nişte cunoştinţe, pentru identificare şi confirmare.

Nu reuşim să aflăm unde erau cazaţi, pentru a le recupera lucrurile şi masina, sau pentru alte detalii. Ştim doar că apartamentul închiriat prin Booking este într-o zonă centrală, relativ aproape de plajă. Familia Coman este stabilită în Austria, asadar maşina lor este înmatriculata acolo. Alte detalii nu avem deocamdată. Precizăm că întreaga mobilizare şi informaţiile de calitate au fost găsite cu ajutorul mamelor din grupul «Mămici mai tari ca Google», al paginilor şi comunităţilor de căutare, al rudelor şi prietenilor lor – români stabiliţi la Nice - nicidecum de la autorităţi, care au aşteptat să le dăm noi detalii", se arată într-un mesaj al unui grup de pe Facebook numit "Mămici mai tari ca Google".

Citeste mai mult aici!

În articolul

Cuplul de românii care au dispărut în atentatul din Nisa: prietenii lor s-au mobilizat pe Facebook şi îi caută

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x