Doi bărbați se ceartă pentru titlul de ”Primul bărbat care a născut un copil”. Fiecare susține că el merită titul acesta

Publicat pe 11.07.2017 la 10:59 Actualizat pe 11.07.2017 la 11:59

S-au nascut femei, dar si-au dorit sa fie batbati. Apoi, au ramas gravizi/gravide.

Fotografii: dailymail

Scott Parker și Hayden Cross se bat pentru titlul de ”Primul bărbat din Marea Britanie care a născut”. Cei doi au venit pe lume ca fete, dar au urmat un lung proces de schimbare a sexului. În timpul acestui proces, ei au rămas… gravizi.

Scott Parker, în vârstă de 23 de ani, a trăit ca fată până în 2015. Apoi, a început pregătirea pentru schimbarea de sex, urmând un tratament hormonal. Însă, în urma unei aventuri de o noapte a rămas însărcinat.

Așa arăta Scott Parker ca fetiță

Vreau să am copiii mei și m-am gândit că acest lucru va putea fi posibil dacă voi urma un tratament. Apoi, am devenit bărbat și mă gândeam că o sarcină nu va mai putea fi posibilă, în cazul meu. Acum, însă, am tot ce îmi doresc: am devenit bărbat, dar am și propriul copil”, a declarat el pentru dailymail.co.uk.

El a născut pe 29 aprilie, cu șapte săptămâni mai devreme decât ”rivalul” său la titlul ”Primul bărbat din Marea Britanie care a născut”. Scott Parker are un partener de viață, care și-a declarat intenția de a o adopta pe micuța Sara, adusă pe lume de… celălalt tată. În ceea ce-l privește pe tatăl biologic al copilei, se pare că acesta nu dorește să se implice în viața ei.

Parker s-a programat pentru anul viitor la o operație ce îi va îndepărta sânii, pentru ca tranziția sa de la femeie la bărbat să fie aproape de finalitate. El a mai declarat că îi va spune fiicei sale, atunci când aceasta va fi suficient de mare să înțeleagă, de ce are doi tați.

”Îi voi spune că m-am născut ca și ea, fetiță, dar, ca adult, mi-am dorit să fiu bărbat”, a încheiat Scott Parker.

De cealaltă parte, pentru titlul de ”Primul bărbat din Marea Britanie care a născut” se luptă și Hayden Cross, în vârstă de 21 de ani. El a rămas însărcinat după ce a găsit un donator de spermă pe… Facebook.

Așa arăta Hayden Cross ca fetiță

Hayden a început procesul de schimbare de sex în 2011. Pe 9 iulie, el a născut tot o fetiță. Tăticul susține că, deși are organe genitale femeiești, el se simte mai mult tată decât mamă pentru fiica sa. Însă, în certificatul de naștere al fiicei sale, Trinity-Leigh, Hayden figurează ca… mamă. Dar, spune el, luna viitoare va relua tratamentul ce îl ajută să facă trecerea de la femeie la bărbat, pentru ca, anul viitor, să poată fi supus operației de îndepărtare a sânilor.

Nu mă simt deloc confortabil că încă mai am sâni. Nu-mi place deloc de mine când mă privesc în oglindă și îi văd acolo, încă”, a declarat el, citat de dailymail.

În articolul

Doi bărbați se ceartă pentru titlul de ”Primul bărbat care a născut un copil”. Fiecare susține că el merită titul acesta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x