Ducele și Ducesa de Cambridge, prima vizită regală în formulă de patru. Prinţul George şi prinţesa Charlotte sunt ADORABILI!

Publicat pe 26.09.2016 la 15:43 Actualizat pe 26.09.2016 la 18:32

Ducele și Ducesa de Cambridge s-au aflat, duminică, la prima vizită regală, alături de copii lor, în Canada. Dacă Prințul George are deja experiență în astfel de ieșiri oficiale, pentru surioara lui, Charlotte, aceasta este prima vizită regală.

Ducele și Ducesa de Cambridge s-au aflat, duminică, la prima vizită regală, alături de copii lor, în Canada. Dacă Prințul George are deja experiență în astfel de ieșiri oficiale, pentru surioara lui, Charlotte, aceasta este prima vizită regală.

Prinţul William al Marii Britanii şi soţia sa, Kate, au ajuns în Canada, pentru câteva zile. Aflaţi la a doua vizită pe pământ canadian, ducele şi ducesa de Cambridge au fost însoţiţi de data aceasta şi de cei doi copii ai lor, prinţul George, în vârstă de 3 ani, şi prinţesa Charlotte, care are un an.

Ducii de Cambridge au fost primiţi cu onoruri militare, iar William a declarat că cei doi copii ai săi încep o ”prietenie pe viaţă” cu Canada, transmite The Guardian.

Prinţul George, în vârstă de trei ani, a coborât treptele avionului militar, alături de părinţii săi, în timp ce prinţesa Charlotte, în vârstă de 1 an şi 5 luni, a fost purtată în braţe de mama sa.

Vizita familiei durează opt zile şi poate fi considerată o revenire acasă a feţelor regale, având în vedere că Elisabeta a II-a este şi regina Canadei.

În timpul ceremoniei de primire, care a avut loc în Victoria, capitala British Columbia, prinţul William a vorbit în faţa a mii de oameni: ”Catherine şi cu mine suntem încântaţi să fim din nou în Canada. Când am fost aici ultima dată, eram căsătoriţi de doar trei luni. Primirea călduroasă pe care ne-aţi făcut-o la acel moment important din viaţa noastră a însemnat mult pentru noi şi nu am uitat-o. Din acest motiv suntem încântaţi că George şi Charlotte sunt aici cu noi, începând prietenia lor pe viaţă cu această ţară minunată”.

Cei doi fraţi sunt rar văzuţi împreună în public, iar acest turneu este prima vizită regală pentru prinţesa Charlotte. George a călătorit în Australia şi Noua Zeelandă, alături de părinţii lui, în 2014, pe când avea vârsta de 9 luni.

Cei patru au fost întâmpinaţi de prim-ministrul Justin Trudeau şi soţia lui, Sophie Gregoire Trudeau.

”Dacă seamănă cu copiii noştri, atunci va fi complicat să îi urcaţi din nou în avion, după vizita pe frumoasa coastă de vest a ţării noastre”, a glumit Justin Trudeau.

Prinţul William şi Catherine Middleton s-au căsătorit pe 29 aprilie 2011, la catedrala Westminster din Londra, într-o ceremonie fastuoasă. Primul lor copil, prinţul George, s-a născut pe 22 iulie 2013, iar cel de-al doilea, prinţesa Charlotte, a venit pe lume pe 2 mai 2015. Prinţesa Charlotte este a patra în linia de succesiune la tronul Marii Britanii.

Vezi mai multe în materialul video de mai sus!

În articolul

Ducele și Ducesa de Cambridge, prima vizită regală în formulă de patru. Prinţul George şi prinţesa Charlotte sunt ADORABILI!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x