Este OFICIAL! Depeche Mode revine în România. Când va concerta celebra trupă

Publicat pe 11.10.2016 la 14:43 Actualizat pe 11.10.2016 la 14:53

Depeche Mode va reveni a treia oara in Romania pentru un nou concert.

hepta.ro

Legendara trupă Depeche Mode va reveni în România pentru un nou concert. Este pentru a treia oară, când artiștii internaționali vor face show pe plaiuri mioritice.

Formaţia Depeche Mode va concerta pe 23 iulie 2017 la Cluj-Napoca, în cadrul turneului care va începe în luna mai, au anunţat membrii grupului britanic, marţi, la o întâlnire cu fanii şi presa care a avut loc la Milano.

Biletele vor fi puse în vânzare pe 21 octombrie, în reţeaua Eventim. Concertul va avea loc pe Cluj Arena.

Turneul în cadrul căruia Dave Gahan, Martin Gore şi Andrew Fletcher vor ajunge şi în România va începe în luna mai şi va promova următorul disc al trupei britanice, ”Spirit”.

Despre cel mai recent material de studio, Andrew Fletcher spune că încă nu este finalizat şi că va fi lansat în primăvară.

Despre acest turneu, Martin Gore a spus că nu au stabilit cu artistul Anton Corbijn. ”În noiembrie ne vom întâlni pentru a face câteva filmări, cred că vom face şi un videoclip împreună”, a declarat el în conferinţa de presă de la Milano.

Depeche Mode va ajunge în acest turneu şi în Statele Unite şi în America de Sud, iar pe scenă trupa va cânta piese noi şi vechi.

Suntem norocoşi că avem fani peste tot în lume. E greu să ajungi la toţi. Turneele pe care le facem ar putea dura o veşnicie. Suntem recunoscători pentru asta”, a spus Dave Gahan.

Încă facem muzică de care suntem mândri. Cred că încă suntem de părere că muzica e singura formă care aduce oamenii împreună într-un singur loc pentru a experimenta ceva. E multă muzică bună, trebuie să o cauţi”, a spus Dave Gahan.

Martin Gore spune că plăcerea de a face muzică îi ţine împreună. ”Multe lucruri se întâmplă în studio. Ai surprize. Nu ştii niciodată ce se va întâmpla. Muzica e magică, iar când totul se pune cap la cap, simţi”, a completat Dave Gahan.

Despre trupele tinere, la început de drum, membrii grupului spun că este tot mai greu să iasă în faţă, mai ales că radiourile nu le difuzează. ”Pe vremea când noi eram la început era diferit, suntem norocoşi”, a mai spus Fletcher.

Întrebat care este soluţia atunci când se întâmplă să uite versuri, Dave Gahan a răspuns glumind: ”Pentru că nu mai văd atât de bine, dacă uit versuri, mă uit la oamenii din primele rânduri - ei cântă oricum orice şi fie mă iau după ei, fie improvizez”.

Depeche Mode a fost fondată în 1980, în Anglia. A lansat, până în prezent, 13 albume de studio, cel mai recent fiind ”Delta Machine”, apărut în 2013.

Ultimul concert în România, a avut loc în mai 2013, în București.

În articolul

Este OFICIAL! Depeche Mode revine în România. Când va concerta celebra trupă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x