Ministrul Carmen Dan, declarații despre cazul polițistului - pedofil: ”Nu am văzut pe nimeni...”

Publicat pe 09.01.2018 la 09:31 Actualizat pe 09.01.2018 la 09:41

Poliţistul de la Brigada Rutieră a Capitalei acuzat că a agresat sexual doi copii în liftul unui bloc din sectorul 6 al Capitalei a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie dus în instanţă, marţi, cu propunerea de arestare preventivă

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anunţat, marţi dimineaţă, că va avea o întâlnire cu reprezentanţii Centrului de testare psihologică. Ea a mai spus că nu a văzut pe nimeni "să facă un pas în spate" şi că "probabil că au apreciat că nu există responsabilitate", în cazul poliţistului de la Brigada Rutieră a Capitalei care a agresat sexual doi copii în liftul unui bloc din Sectorul 6, pe nume Eugen Stan.


"Urmează să am o întâlnire cu specialiştii din cadrul Centrului de testare psihologică. Ieri (n.r. - luni) am transmis o solicitare, până acum am doar informaţiile pe care le cunoaşteţi şi dumneavoastră, date de purtătorul de cuvânt al Poliţiei. Nu am văzut pe nimeni să facă un pas în spate. Probabil că au apreciat că nu există responsabilitate", a afirmat ministrul de Interne, marţi dimineaţă, la sosirea la sediul MAI.

Carmen Dan a mai spus că luni seară a avut o discuţie cu premierul Mihai Tudose, pe care l-a informat despre această situaţie şi despre măsurile dispuse.

Poliţistul de la Brigada Rutieră a Capitalei acuzat că a agresat sexual doi copii în liftul unui bloc din sectorul 6 al Capitalei a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie dus în instanţă, marţi, cu propunerea de arestare preventivă.

sursă:news.ro

În articolul

Ministrul Carmen Dan, declarații despre cazul polițistului - pedofil: ”Nu am văzut pe nimeni...”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x