Motivul INCREDIBIL pentru care Kanye West a fost spitalizat: "Uneori, întunericul se strecoară și ..."

Publicat pe 23.11.2016 la 10:28 Actualizat pe 24.11.2016 la 01:39

Clipe grele pentru Kanye West!

hepta.ro

Clipe grele pentru Kanye West! Bănuit că ar trece printr-o criză spirituală, rapper-ul a fost spitalizat. Dezvăluiri incredibile ies la iveală despre starea artistului!

Rapperul Kanye West ar trece printr-o criză spirituală după ce a fost spitalizat pentru epuizare în urma anulării turneului său american, relatează marți Reuters. În același timp, AFP scrie că West a fost internat după ce medicul său a sunat la urgențe și a anunțat că starul trece printr-o criză psihotică.

Reprezentanții cântărețului în vârstă de 39 de ani nu au putut fi contactați marți pentru a furniza informații în privința duratei spitalizării lui Kanye West, notează agenția britanică de știri.

O sursă apropiată de autorul "Jesus Walks" a declarat marți pentru revista People că West suferă din cauza epuizării și a lipsei de somn, dar și că trece printr-o criză spirituală.

"Se simte ca și cum ar fi victima unui atac spiritual și este așa de ceva vreme", a declarat sursa pentru People.

"Uneori, întunericul se strecoară și Kanye se luptă cu el. Vorbește mult despre asta. Este obositor și îi cere tot ce are. Este atât de obosit acum; nu mai are energie și se simte ca și cum are o durere în spirit. Este foarte greu de explicat, dar ceva s-a întâmplat recent și Ye nu mai este acela pe care îl cunosc toți", a adăugat sursa. "Ye" este o poreclă pentru Kanye West.

Soacra lui, Kris Jenner, a declarat luni pentru revista Extra că rapperul era "pur și simplu obosit. A avut un turneu epuizant și (...) trebuie să se odihnească".

Medicul personal al rapperului, Michael Farzam, a declarat luni poliției că pacientul său de 39 de ani se comportă haotic din cauza lipsei de somn și deshidratării și că este îngrijorat de starea lui, potrivit site-ului de informații despre celebrități TMZ, citat de AFP.

Kanye West a fost transportat de la domiciliul antrenorului său la centrul medical UCLA legat cu cătușe de brancard, cum este este procedura în cazul unui pacient care acuză semne psihotice, notează site-ul.

Persoanele care suferă de o criză psihotică au adesea stări de delir și de confuzie mentală. Cântărețul a mers la spital de bună voie, la sfatul medicului său. El se simte bine, relatează People citând o altă sursă.

Soția lui Kanye West, vedeta de reality show Kim Kardashian, urma să-și facă luni seară prima apariție în public după ce a fost victima unui jaf cu mâna armată în octombrie la Paris. Potrivit mass-media americană, Kardashian a renunțat pentru a-și vizita soțul la spital.

În articolul

Motivul INCREDIBIL pentru care Kanye West a fost spitalizat: "Uneori, întunericul se strecoară și ..."

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x