(P) Cu reducerile de Black Friday de la FineStore ai toate motivele să fii happy de sărbători!

Publicat pe 30.11.2022 la 10:41 Actualizat pe 30.11.2022 la 10:48

De Black Friday, FineStore aduce nenumărate motive de bucurie! Până la 30 noiembrie, FineStore are prețuri și mai bune decât și-a obișnuit cei peste 500.000 de clienți din România și nu numai. Iar veștile bune nu se opresc aici!

trei sticle de băutură pe un fundal negru

Cu reducerile de Black Friday de la FineStore ai toate motivele să fii happy de sărbători!

finestore.ro

Peste 2.000 de produse fac parte din oferta de neratat de Black Friday a celui mare magazin de băuturi alcoolice din România!

Cu reduceri consistente de preț pentru băuturi selecte și până la coșuri cadou care pur și simplu îți încântă privirea și-ți răsfață simțurile, campania de Black Friday de la FineStore este ocazia perfectă să dai startul cumpărăturilor pentru cele mai frumoase sărbători din an, fără să-ți faci griji că o să-ți destabilizezi bugetul!

Black Friday la FineStore și ai toate motivele să fii happy de sărbători

Și cum motive de sărbătoare vom avea din plin, reducerile de chiar și 50% pe care le are cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice din România sunt binevenite! Acum ai ocazia să te aprovizionezi cu băuturi rafinate la prețuri excelente sau să alegi din timp cadouri pe gustul celor dragi!

FineStore îți pune la dispoziție o gamă variată de băuturi alcoolice: de la aperitiv, precum Campari, la digestive, ca Jagermeister, whisky, precum Macallan, Chivas Regal, Jameson, Johnnie Walker Red Label sau Nucky Thompson, la băuturi tradiționale și până la nelipsitele sortimente de șampanie, precum Gosset și Moet, care dau tonul celor mai reușite petreceri.

Produse 100% originale la prețuri speciale

În oferta de Black Friday se regăsesc mărci renumite de vodkă, precum AU Vodka, care va delecta simţurile cu o băutură ultrapremium, ce îmbină perfect luxul cu tradiţia britanică, Crystal Head, Mont Blanc Vodka sau vin Bruno Vespa, Masi sau Busuioaca de Bohotin, de exemplu. Nu lipsesc nici sortimente aromate de rom, precum AH Riise, al cărui scop inițial curativ s-a transformat rapid în unul recreativ datorită savorii recunoscute la nivel mondial, Matusalem, cunoscut ca şi “coniacul romurilor”, sau Dictador și nici vinurile spumante, precum Canevel - al cărui buchet animă simțurile iubitorilor de vin din întreaga lume, sau Foss Marai.

Alte reduceri excelente includ tequila Padre Azul și Clase Azul, una dintre cele mai pure licori create vreodată, lichior Mozart, ce împleteşte aroma clasică de ciocolată cu cea de cafea, Shanky's Whip, care abundă în note de caramele cu unt şi condiment, și Tequila Rose, gin G'Vine Floraison, care se bucură de calităţi olfactive şi gustative deosebite, dar și coniac Frapin.

Este bine de știut că FineStore oferă livrare rapidă și transport gratuit pentru comenzile de peste 199 de lei, alături de posibilitatea retur în 45 de zile.

Stocurile de Black Friday sunt însă limitate! Dacă nu te-ai hotărât ce să încerci mai întâi, FineStore oferă consultanță telefonică pentru orice comandă online sau față în față cu un specialist la magazinul din Bulevardul Aerogării, nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti, unde prețurile sunt la fel de mici. Bucură-te de prețurile mici și de sărbători!

În articolul

(P) Cu reducerile de Black Friday de la FineStore ai toate motivele să fii happy de sărbători!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 aprilie 2024. Capricornii sunt hotărâți să facă o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea se schimbă radical. Furtuna Renata va lovi România cu ploi şi vijelii puternice, după valul nefiresc de căldură
a1.ro
Chefi la cuțite, 15 aprilie 2024. Gabriel Mîțoc a uimit cu experiența sa. Ce a descoperit la asociatul său, când a privit camerele
HelloTaste.ro
Tort Bienenstich. Rețeta de tort Înțepătura albinei
Catine
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
useit.ro
Cât de vechi sunt piramidele din Egipt, de fapt. Puțini știu când a fost construită prima piramidă
as.ro
Ea este văduva lui Costel Corduneanu! Cu 20 de ani mai tânără, Graţiela Corduneanu are trei copii cu fostul luptător
MediCOOL
Ce rol are zeaxantina în organism. Cum o poți include în dietă
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Somnul bebelușului în timpul erupției dentare: cum îl ajuți să gestioneze durerile gingivale
MediCOOL
Pastila de a doua zi: cum se administrează și ce riscuri are
HelloTaste
Cele mai cunoscute tipuri de pâine din lume. Cum poți face alegerea potrivită pentru tine
x