La Istanbul, Laurenţiu Reghecampf a închiriat un întreg restaurant doar pentru soţia lui

Publicat pe 15.03.2014 la 18:24 Actualizat pe 17.03.2014 la 13:15

Duminică, de la ora 20.00, la Euforia tv începe cel de-al cincilea sezon al reality- show-ului “Prodanca şi Reghe: relaţii internaţionale”. În acest sezon Anamaria Prodan, însoţită sau nu de familie, străbate oraşele lumii în căutarea de oportuniăţi de afaceri care să le poarte numele.

Duminică, de la ora 20.00, la Euforia tv începe cel de-al cincilea sezon al reality- show-ului “Prodanca şi Reghe: relaţii internaţionale”.
În acest sezon Anamaria Prodan, însoţită sau nu de familie, străbate oraşele lumii în căutarea de oportuniăţi de afaceri care să le poarte numele.


Chiar la finalul sezonului trecut,  impresara şi-a lansat o colecţie de tricouri personalizate cu chipul ei şi a lui Laurenţiu, colecţie de care este foarte mândră. Însă în România nu a găsit un furnizor pe placul ei, cei doi au pleacat la Istanbul  pentru  a negocia un contract cu o firmă  de textile, firmă ce lucreazaa cu importante branduri de modă din lume printre care  Prada şi  Gucci.


După ore întregi de negocieri şi plimbări prin fabrică, antrenorul Stelei şi-a invitat soţia la masă. Dar pentru că şi în Turcia cei doi sunt recunoscuţi peste tot, Reghecampf a închiriat  doar pentru ei un întreg restaurant.

“A vorbit Laur cu patronul şi l-a rugat că, două ore cât suntem noi acolo, să nu lase pe nimeni să între în local. Mie-mi place să mănanc, iar acolo erau numai bunătăţi, nu ştiam ce să aleg din ce aveau de oferit. Nu m-am abţinut de la nimic şi nici nu-mi pare rău, îmi aduc aminte întotdeauna cu plăcere de mesele copioase”, spune amuzată Ana Maria Prodan.

Cum s-a încheiat seara pentru cei doi, telespectatorii vor afla, duminică, de la ora 20:00, la Euforia TV, în primul episod al noului sezon “Prodanda şi Reghe: relaţii internaţionale”.

În articolul

La Istanbul, Laurenţiu Reghecampf a închiriat un întreg restaurant doar pentru soţia lui

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x