Știre de ultimă oră! Anamaria Prodan vrea să cucerească lumea

Publicat pe 10.03.2014 la 14:25 Actualizat pe 17.03.2014 la 13:15

Știre de ultimă oră! Anamaria Prodan vrea să cucerească lumea.

Știre de ultimă oră! Anamaria Prodan vrea să cucerească lumea.

Una dintre cele mai iubite emisiuni difuzate de Euforia TV, saga familiei Reghecampf- Prodan, revine cu un nou sezon în grila de primavară. Cum viaţa de familie a celebrului cuplu este oricum, numai monotonă nu, Euforia TV pregăteşte din 16 martie, de la 20.00, al cincilea sezon al reality -show-ului “Prodanda & Reghe”, în care personajele principale sunt Anamaria şi Laurențiu, împreună cu copiii. Noul super-show va purta titlul “Prodanca şi Reghe: Relaţii internaţionale”.

În sezonul cu numărul cinci, Ana Maria Prodan, însoţită de familie si prieteni, străbate oraşele lumii în căutarea de noi oportunităţi si parteneriate de afaceri care să le poarte numele, iar visul ei cel mai mare este să-şi deschidă primul fan store din România.
Roma, Milano, Los Angeles, Istanbul, Tel Aviv, Las Vegas- adevărate capitale ale industriei de lux din lume- sunt destinaţiile în care Ana va poposi în căutarea de produse premium care să-i reprezinte numele.

În Istanbul va merge să întâlnească un producător renumit de textile, producător care lucrează pentru branduri faimoase ca: Prada, Vuitton.
La Roma, Ana îl va cunoaşte şi va purta discuţii cu unul dintre celebrii parfumieri din lume, pentru a realiza cu acesta o ediţie limitată de parfumuri.
Deplasarea în Statele Unite ale Americii va avea, de asemenea, ca scop realizarea unui studiu de piaţă despre cele mai faimoase fun store-uri de pe continentul american.

În România, Bebeto şi Nuţi, vor avea şi ei parte de noi aventuri: Laurentiu Jr. îşi doreşte să joace fotbal la modul profesionist şi renunţă la joaca din curtea şcolii pentru a se înscrie la o şcoală de fotbal.
Nuţi are grijă ca şi până acum de bunul mers al casei Prodan-Reghecampf, dar visează ca în acest sezon al reality-ului să-şi găsească dragostea şi să-şi întemeieze propria ei familie.
Tot acum, Anamaria îşi propune o schimbare de atitudine, în care cuvintele de ordine sunt: calm, iubire, bunătate, pacea interioară şi de ce nu, religie.
Dacă va reuşi sau nu să rămână calmă şi să-şi îndeplinească visul de a avea propriul ei fan store, telespectatorii vor afla începând din 16 martie, în fiecare duminică seară, de la ora 20.00 (şi in reluare, în episoade remontate de o oră, miercuri şi joi de la ora 20.00) vizionând “Prodanca și Reghe: Relaţii internaţionale” la Euforia TV.

În articolul

Știre de ultimă oră! Anamaria Prodan vrea să cucerească lumea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x