10 greseli ale femeilor in relatii

Publicat pe 13.03.2013 la 14:33 Actualizat pe 19.03.2013 la 09:54

Femeia greseste intr-o relatie neintelegand ca femeia si barbatul nu sunt egali. Avem roluri diferite, daturi biologice si psihice diferite. Cand Evrika si Bingo vor avea un copil, oamenii de stiinta ne vor incadra finalmente in doua specii diferite. Avem nevoi diferite si ca atare, femeia trebuie sa isi asume ca ea va fi cea care are inteligenta emotionala superioara si ca trebuie sa isi asume rolul de a tolera, intelege si explica mult mai mult decat o va face vreodata barbatul.

Femeia greseste intr-o relatie atunci cand crede cu tarie ca telepatia chiar functioneaza si se asteapta ca el sa o inteleaga fara ca ea sa comunice deschis, direct, fara invaluiri mesterite sau manipulari lacrimogene. Tacerea, toanele, aluziile, restrictiile la sex sau la tandrete, nu functioneaza. Te va vedea drept isterica, rea si ascunsa iar increderea lui in tine va atinge minime arctice.

Freud insusi marturisea ca dupa 30 de ani de experienta nu a reusit sa raspunda la cea mai arzatoare intrebare: ce-si doresc femeile?! Crezi ca partenerul tau va reusi ceea ce dinozaurii psihologiei nu au reusit? Il supraestimezi, cu siguranta. Cu gratie, feminitate si asumare, spune-i ce vrei. Mai devreme decat mai tarziu.

Femeia greseste intr-o relatie asteptand ca barbatul sa-i ofere totul. Nu se va intampla niciodata. Anumite stari si emotii le vei simti doar din relatia cu tine si cu lumea, precum si din interactiunea ta personala cu suflete si minti asemanatoare tie. Un barbat este construit altfel, nu iti va da niciodata ceea ce relatia cu prietenele tale sau copiii tai iti va oferi. Nu ii cere sa fie altceva decat ceea ce este, o va simti drept o castrare.

Respecta diferentele dintre voi, adapteaza-te si implineste-ti anumite nevoi prin altfel de interactiuni. Atentie, aceasta nu este o dezlegare la amantlac, ci o incurajare de a avea relatii pline de sens cu prietenele, familia, natura sau spiritualitatea (toate sunt de genul feminin).

Femeia greseste intr-o relatie presupunand ca el exista in viata ei pentru a-i rezolva ei problemele. De natura emotionala sau pragmatica. Femeia asteapta ca tot ceea ce nu a reusit ea de una singura, el sa-i ofere inspiratia si motivatia pentru a deveni o lume intreaga, de dragul lui.

Fa ceea ce trebuie sa faci pentru tine in primul rand, iar el va admira si va fi incitat de respectul si iubirea ta fata de sine. Dragostea este in esenta admiratie pentru performanta celuilalt de a atinge gloria de a fi el insusi.

Citeste mai multe pe artdevivre.ro

În articolul

10 greseli ale femeilor in relatii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x