10 lucruri pe care barbatii le urasc la femei

Publicat pe 04.06.2013 la 17:01 Actualizat pe 05.06.2013 la 20:26

Noi, femeile suntem simbolul frumusetii. Sarmul nostru natural nu poate fi egalat. Insa avem o multime de obiceiuri menite sa indispuna barbatii. Daca nu vrei iti pierzi iubitul, ar trebui sa ai grija la urmatoarele 10 lucruri pe care barbatii le urasc:

Faci galagie in timp ce mananci

Daca plescai in timp ce mananci si crezi ca nu e mare lucru, ei bine pentru partenerul tau ar putea fi. Sorbitul supei de exmplu il poate irita destul de tare.

Porti tocuri prea inalte

Crezi ca barbatii vor fi impresionati daca te vad cocotata pe tocuri, insa nu intotdeauna este asa. De fapt, sunt multi barbati care evita femeile care poarta tocuri inalte caci le considera superficiale.

Stai prea mult in baie

Te duci la baie pentru un simplu dus si iesi dupa 45 de minute? Lor li se pare ca nu vei mai iesi vreodata. Asteptarea este cel mai iritant lucru caci compara tinpul pe care ei il petrec in aceasta incapere cu timpul pe care tu il consumi acolo. Deci, in momentul in care intri in baie, nu sta sub nici o forma mai mult de 15 minute.

Etalezi coafuri noi

Crezi ca noile coafuri sunt ultra cool, insa el nu este de aceeasi parere. De fapt, este unul dintre lucrurile care indispun barbatii.

Esti cicalitoare

Cicalitul face parte din natura femeilor. In special, daca partenerul tau face o greseala, ai tendinta de a-i reaminti constant. Lucrul acesta il irita.

Nu iti dezvalui trecutul

Barbatii se asteapta sa stie totul despre trecutul femeii de langa ei, iar daca descopera ceva despre care iubita nu i-a povestit, nu ii cade tocmai bine.

Vorbesti incontinuu

Unele femei au obiceiul de a vorbi intr-una si niciodata nu asculta ceea ce partenerul lor are de spus.

Au multe schimbari de dispozitie

Femeile isi schimba foarte des dispozitia, insa prea multe schimbari de acest tip dau peste cap barbatii. Acum esti fericita si in minutul urmator izbucnesti in lacrimi? Daca nu ii impartasesti problemele partenerului tau, se va simti neajutorat si il va indispune si pe el.

Crezi ca barbatul trebuie sa plateasca intotdeauna

Unele femei asteapta intotdeauna ca barbatii sa le plateasca ceea ce au consumat. Barbatii pot alege sa plateasca pentru femeia de langa ei, insa urasc aceasta atitudine si nu se gandesc sa aiba o relatie pe termen lung cu o astfel de femeie.

Folosesti un limbaj neadecvat

Barbatii pot folosi un astfel de limbaj ori de cate ori doresc, insa cand o femeie face acelasi lucru, nu vad cu ochi buni comportamentul ei. De fapt, in momentul in care judeca caracterul unei femei, incep cu limbajul pe care aceasta il foloseste.

În articolul

10 lucruri pe care barbatii le urasc la femei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x