10 reguli pentru o prima intalnire reusita

Publicat pe 17.04.2013 la 14:54 Actualizat pe 17.04.2013 la 17:15

Oricati ani ai avea, 18 sau 30, prima intalnire inseamna emotii, sperante, frica... Nu stii exact cum sa te comporti, ti-e teama ca nu o sa aveti despre ce vorbi sau ca lui nu o sa ii placa de tine. In loc sa te gandesti la lucrurile care ar putea merge prost, gandeste-te la ce trebuie sa faci ca totul sa mearga bine.

1. Afla tot ce poti despre el inainte. Altfel, ii vei surprinde... neplacut cu un comentariu despre cat de plictisitori sunt contabilii, daca el lucreaza in domeniu.

2. Nu iti comanda mancaruri care pot sa iti pateze dintii sau sa ramana intre dinti. Numai imagineaza-ti momentul in care realizezi la ce se holbeaza cu adevarat - nu e zambetul tau fermecator.

3. Nu trimite mesaje, twitt-uri si nu pune statusuri pe Facebook despre cat de prost merge intalnirea voastra. Nu stii daca nu ti-a dat follow azi-noapte sau daca nu iti citeste mesajele de mobil, in timp ce tu te pudrezi la baie.

4. Ti se pare perfect si deja ti-l imaginezi asteptandu-te la altar? Nu-i spune asta la prima intalnire. Cu siguranta, il vei speria.

5. E mult mai bine sa fii putin emotionata decat sa vorbesti in nestire dupa cateva pahare de vin in plus.

6. Ai grija ce "glumite" faci. Nu mentiona, de exemplu, faptul ca tatal tau stie martiale sau ca se crede un fel de Robert De Niro in "Meet The Parents".

7. Nu-ti fie frica sa comanzi o friptura si cartofi prajiti. Majoritatea barbatilor vor fi usurati sa vada ca nu tii diete si nu ai obsesia caloriilor in plus.

8. Invata-ti prietena sa te salveze de la o intalnire dezastru cu un telefon "urgent". Te vei scuza, el va stii ca e doar un pretext, dar macar nu va trebui sa ii spui in fata ca nu aveti chimie.

9. Asigura-te ca arati perfect. Daca nu ai timp sau cosmetice cu tine, du-te intr-un magazin tip Sephora si incearca mai multe produse pana iti iese machiajul dorit.

10. Daca te intreaba care este tipul tau de barbat, nu ii raspunde: "un amestec intre Bradley Cooper, Hugh Jackman si Ryan Gosling". Evita subiectul sau subliniaza trasaturile de caracter pe care le poti gasi si la el - mai ales daca vrei sa il revezi.

foto: opinionlab.com

În articolul

10 reguli pentru o prima intalnire reusita

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x