10 rezolutii obraznice pentru fetele cuminti

Publicat pe 14.01.2013 la 20:01 Actualizat pe 14.01.2013 la 20:40

In 2013, e timpul sa-ti evaluezi relatia. A devenit totul o rutina? Nu va mai surprindeti cu nimic in pat? Daca da, nu te grabi sa-i dai papucii si nici nu te preface ca totul e in regula. Ia o pozitie - la propriu si la figurat. Descopera ce iti place tie in pat si vezi cum poti sa obtii asta de la el, oferindu-i la fel de multa placere. Gandeste-te la urmatoarele rezolutii obraznice pentru partide de sex fierbinti.

Anul acesta…

1. O sa spun ce vreau

Nu-ti fie frica sa ii spui ce vrei, chiar si in timp ce faci sex. Lasa pudoarea deoparte si spune-i iubitului tau care sunt fanteziile tale si ce ai vrea sa incerci in pat. Daca simti ca e loc de mai bine, fa prima miscare si arata-i cum sa te atinga si ce sa faca pentru a-ti spori placerea.

2. Nu o sa mai analizez fiecare lucru

Nu-ti aduce problemele si grijile in pat. O sa distrugi complet atmosfera daca incepi sa oftezi gandindu-te la ce ai de facut a doua zi la munca sau te uiti cu coada ochiului in oglinda in timp ce el iti da hainele jos. Concentreaza-te pe senzatiile din prezent, in loc sa iti plangi de mila sau sa incerci sa ii citesti gandurile: „Oare ce crede despre mine? Azi nu arat asa de bine”, etc.

3. O sa imi ador corpul

E adevarat ce se spune: inainte de a te iubi altii, iubeste-te tu insati si inainte de a cere altora sa te vada sexy si fierbinte, incepe sa te consideri tu asa. Ca sa ai o partida extraordinara de sex, trebuie sa incetezi sa iti reprosezi micile defecte. Descopera lucrurile care te aduc la orgasm: poate fi o atingere anume sau o jucarie noua.

4. O sa preiau initiativa

Nu trebuie sa sari pe el la birou sau cum paseste pe usa, dar nici nu iti imagina ca el trebuie sa faca totul. Nu astepta sa i se faca lui chef de sex, arata-i ca il doresti cand simti asta si urmeaza-ti instinctele.

5. O sa incerc ceva nou mai des

Rutina iti poate distruge viata sexuala. Evita asta experimentand o pozitie noua. Incepe cu cele simple si „inarmeaza-te” pentru cele mai elaborate, astfel incat pana de Sarbatori sa ajungi o experta.

6. O sa fac sex pe toate suprafetele (din apartament sau din afara)

Patul incepe sa fie plictisitor dupa o vreme. Pune-ti in cap ca pana la sfarsitul anului sa faci sex pe toate suprafetele din apartament, ba chiar sa gasesti cateva locatii noi in afara casei. Doar de Craciun ai voie sa revii la patul tau confortabil.

7. O sa fac exercitii Kegel

Exercitiile Kegel le ajuta pe femei sa aiba orgasme intense. Un „antrenament” nu ia mai mult de 5 minute. Organizeaza-te mai usor folosind aplicatia Kegel Camp pentru smartphone.

8. O sa imi descopar latura competitiva...

Data viitoare cand simti nevoia sa iti provoci partenerul, de ce nu ii propui o cursa contracronometru spre orgasm? Stati unul langa celalalt, in timp ce va masturbati. Cel care ajunge primul la orgasm ii va da lectii apoi invinsului si va putea sa ii dea o „porunca” celui care a pierdut.

9. O sa il chem la o sedinta de masaj cu mine

Dupa un masaj relaxant, amandoi veti avea corpurile moi, parfumate si ispititoare. Numai bune pentru o noapte de atingeri si sarutari.

10. O sa prelungesc saruturile inainte de sex

Oricat de mult ti-ai dori, amana-ti placerea macar o data. Pune accent pe preludiu si saruta-ti iubitul cum o faceai in adolescenta: cu pofta, salbatic, fara sa conteze cine era in jur si fara sa tii cont de timpul scurs.

foto: menshealth.com

În articolul

10 rezolutii obraznice pentru fetele cuminti

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x