11 lucruri banale pe care bărbații le găsesc neatrăgătoare la o femeie

Publicat pe 25.11.2017 la 11:36

Uneori femeile fac tot ce le stă în putință pentru a atrage bărbații , însă ar fi surprinse să afle că uneori acțiunile și comportamentul lor pot avea un efect invers. De fapt, s-ar putea să nici nu-ți dai seama că te comporți ciudat în încercarea de a-l atrage lângă tine.

Uneori femeile fac tot ce le stă în putință pentru a atrage bărbații , însă ar fi surprinse să afle că uneori acțiunile și comportamentul lor pot avea un efect invers. De fapt, s-ar putea să nici nu-ți dai seama că te comporți ciudat în încercarea de a-l atrage lângă tine.

Bărbații sunt destul de simpli și nu le plac lucrurile complicate. Dacă încerci să ieși prea mult în evidență încă de la prima întâlnire și-l vei lăsa pe el să stea în urmă, acest lucru îl va îndepărta și nu va exista o a doua întâlnire.

Sunt multe lucruri care îi scot din minți pe bărbați, însă uneori mai închid ochii de dragul femeilor. Există și lucruri peste care nu pot trece și care îi enervează la culme. Iată care sunt cele 11 lucruri pe care bărbații le consideră neatractive la o femeie:

1. Aroganța.

Femeile trebuie să învețe care este linia dintre aroganță și mândrie. Fiind mândră de o realizare a ta este grozav, însă să fi arogantă în legătură cu asta în fața altora îi va enerva pe bărbați.

2. Igiena personală precară.

Acest lucru este foarte important! Atât femeile, cât și bărbații ar trebui să aibă mare grijă la acest capitol. Nu contează dacă este vorba despre femei sau bărbați, toată lumea trebuie să se îngrijească.

3. Femeile care nu fac conversație.

Știu că este greu de crezut, dar uneori femeile sunt tăcute sau nu sunt la fel de interesate să poarte o discuție interesantă cu bărbatul de lângă ele. Ei bine, acest lucru îi face și pe bărbați să fie dezinteresați.

4. Critica fostului tot timpul.

Toate femeile au așteptări când vine vorba de bărbați, însă nu ar trebui să te plângi tot timpul de fostul tău iubit în fața actualului. Acest lucru va sublinia atașarea ta de trecut, lucru care este neatractiv pentru bărbați.

5. Prea mult machiaj.

Deși vrei să arăți cât mai bine pentru el, bineînțeles, dar prea mult machiaj nu îl va da pe spate, ba din contră. Chiar dacă este greu de crezut, dar bărbaților le plac femeile mai naturale.

6. Drama.

Bărbații înnebunesc pur și simplu când o femeie face dramă din orice nimic. Nu le place când se plâng din orice și nu sunt deloc încântați când femeile țipă și urlă.

7. Bărbații urăsc femeile care nu ascultă pe nimeni.

Unele femei se comportă de parcă le-ar știi pe toate și nu ascultă nici sfaturile, nici părerile oamenilor. Vor arăta întotdeauna că doar ele știu ce este mai bine pentru ele și acest lucru îi face pe bărbați să-și piardă interesul.

8. Femeile care cred că sunt foarte puternice.

Acest gen de femeie nu este pe placul bărbaților. Ei cred că acest defect este cel mai rău pe care îl poate avea o femeie și totodată cel mai neatrăgător.

9. Râsul mult cu lovituri și atingeri.

Nu spune nimeni că nu trebuie să râdeți împreună, chiar este un lucru bun, dar dacă vei râde ca o psihopată zgomotos și îl vei lovi în tot acest timp, va fi foarte iritant pentru el.

10. Ceri prea multe.

Atunci când o femeie cere o grămadă de chestii și nu neapărat materiale , bărbatul se la simți folosit și acest sentiment nu-i va plăcea deloc.

11. Femeile care sunt prea extrovertite.

Bărbaților nu le plac femeile care sunt excentrice și care vor să iasă în evidență mereu, mai ales dacă fac asta să le atragă atenția altor bărbați.

În articolul

11 lucruri banale pe care bărbații le găsesc neatrăgătoare la o femeie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Aroganţa fiului românului care e coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai. Apariţie de sute de mii de euro în Bucureşti
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x