3 subiecte pe care iubitul nu le va discuta niciodată cu tine

Publicat pe 29.08.2014 la 08:09 Actualizat pe 29.08.2014 la 11:07

Chiar dacă ești într-o relație frumoasă și ți se pare că împărțiți totul, mai gândește-te puțin. Pentru că nu este așa. Există subiecte pe care iubitul tău va evita din răsputeri să le vorbească cu tine. De ce? Din teamă, timiditate sau pur și simplu pentru că așa consideră el. Iar asta nu are nicio legătură cu iubirea pe care ți-o poartă.


Chiar dacă ești într-o relație frumoasă și ți se pare că împărțiți totul, mai gândește-te puțin. Pentru că nu este așa. Există subiecte pe care iubitul tău va evita din răsputeri să le vorbească cu tine. De ce? Din teamă, timiditate sau pur și simplu pentru că așa consideră el că este mai bine. Iar asta nu are nicio legătură cu iubirea pe care ți-o poartă.

Iată 3 subiecte pe care partenerul tău va evita întotdeaună să ți le împărtășească:

1. Emoțiile profunde - dacă are ceva pe inimă sau îl macină un anumit lucru, va ezita să-ți spună din două motive: pentru că trebuie să fie bărbat în adevăratul sens al cuvântului și pentru că nu va vrea să te îngrijoreze. Vei afla doar când va avea soluția pe această temă.

2. Fostele prietene - bărbații evită acest subiect pentru că nu vor ca tu să crezi că fac comparații, că au fost Don Juan sau dincontră, că nu au avut așa multe experiențe sexuale. Ei trăiesc iubirea diferit și nu se gândesc că trecutul le-ar putea influența viitorul, așa cum procedează, de regulă, femeile.

3. Persoanele care nu-ți sunt prietene - din afară, el vede dacă fetele te bârfesc sau nu au cu tine o relație așa cum trebuie, însă nu vrea să se bage deloc în acest subiect pentru că știe că te-ar durea și oricum nu ar schimba mare lucru. Prieteniile între fete sunt complicate și de multe ori, de neînțeles pentru ei.

Așadar, nu ar trebui să te îngrijoreze faptul că are mici secrete față de tine. De cele mai multe ori o face să te protejeze pentru că așa îi este natura!

În articolul

3 subiecte pe care iubitul nu le va discuta niciodată cu tine

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x