5 barbati cu care trebuie sa iesi inainte sa spui "DA!"

Publicat pe 23.06.2013 la 10:26 Actualizat pe 23.06.2013 la 13:29

Poate visezi in fiecare seara cum o sa arate rochia ta de mireasa, florile, petrecerea de nunta, ceremonia in sine si mai ales mirele. Nu te grabi sa spui adio intalnirilor casual si barbatilor single - cel putin nu inainte sa fi avut cateva experiente fun, de neuitat, cu urmatoarele tipuri de barbati.

1. Cantaretul

Inainte sa te asezi la casa ta, trebuie sa vezi cum e sa iesi la intalniri cu un cantaret/artist. Alegerile sale in viata, modul sau visator de a fi sau "badass", sunt o parte din sex-appealul sau. Un astfel de barbat este fascinant si fermecator tocmai pentru ca duce un trai neconventional, la repetitii cu trupa si concerte decat intr-un birou cu aer conditionat. Alaturi de el, vei vedea cum este sa petreci in fiecare noapte, sa intalnesti oameni din industrie, creativi si inovatori, iar viata ta va avea intotdeauna muzica. La un moment dat te vei plictisi de stilul sau de viata haotic, dar pana la urma este o experienta de neratat.

2. Tipul tanar

Desi o relatie cu un barbat mai tanar nu are mare potential, pe termen scurt te poti distra de minune la bratul lui. Daca pana acum te-ai concentrat numai pe cariera pana in punctul in care viata ta sociala a devenit inexistenta sau tocmai ai iesit dintr-o relatie dramatica, o aventura cu un barbat mai tanar este exact ce iti trebuie. Cu el, vei descoperi placerile simple ale vietii, te vei distra ca in facultate si vei prinde din nou energie si pofta de viata. Mai mult ca sigur, iti va "inviora" atat zilele cat si noptile.

3. Tipul in varsta

Un barbat mai in varsta va aduce picatura de mister de care aveai nevoie. Cu un astfel de tip vei putea discuta oricat despre orice, vei putea explora laturi ale sexualitatii tale pe care le credeai ascunse si nu te vei confrunta niciodata cu crize de imaturitate. In plus, vei fi tratata ca o printesa, nu vei duce grija zilei de maine si nu iti va fi rusine sa il prezinti colegilor tai "posh" sau sefilor.

4. Tipul bogat

Orice femeie viseaza inca la Fat-Frumos si la implinirea visului ei din copilarie: sa fie tratata ca o printesa si sa duca o viata de regina. Daca ai ocazia sa incepi o relatie cu un barbat instarit, nu mai sta pe ganduri! Daca iti place de el, nu te mai gandi la ce va spune lumea si exploreaza lumea alaturi de el. Mergi in calatorii la care inainte doar visai, bucura-te de lucrurile pe care ti le-ai dorit intotdeauna dar nu ti le puteai permite. Desigur, la un moment dat te vei satura de programul sau haotic de munca tocmai pentru a obtine acei bani de care tu te bucuri, dar ar fi pacat sa il tii la distanta numai din cauza acestui posibil inconvenient.

5. Tipul pe care nu l-ai vedea niciodata ca iubit

Este important sa descoperi cum ar fi sa iesi cu cineva care nu este deloc genul tau. Poate fi vorba de tipul timid, antisocial, tocilar, geniul neinteles - oricare ar fi dintre ei, este esential sa iesi din zona ta de comfort si sa nu mai "vanezi" la nesfarsit acelasi fel de barbat. Cine stie - poate vei descoperi ca nu e chiar atat de rau cum ai crezut sau chiar ca gusturile tale in materie de barbati s-au schimbat.

foto: msn.co.nz

În articolul

5 barbati cu care trebuie sa iesi inainte sa spui "DA!"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x