5 lucruri esențiale când vrei să începi o relație

Publicat pe 02.05.2014 la 11:55 Actualizat pe 02.05.2014 la 12:01

Foarte multe femei viseaza la ziua nuntii lor. Exista insa si o categorie, din ce in ce mai numeroasa, de femei care isi iubesc independenta si libertatea si care nu isi gasesc implinirea in celalalt, ci in increderea in persoana lor, multumirea de sine si propria competenta.


Foarte multe femei viseaza la ziua nuntii lor. Exista insa si o categorie, din ce in ce mai numeroasa, de femei care isi iubesc independenta si libertatea si care nu isi gasesc implinirea in celalalt, ci in increderea in persoana lor, multumirea de sine si propria competenta.

Nu este nimic rau in a investi in celalalt, in a visa la romantism si intimitate, toate femeile isi doresc asta in adancul sufletului, insa unele aleg sa abordeze diferit aceasta problema.
1. A fi independent nu inseamna a fi singur
Independenta unei femei nu ar trebui sa il faca pe barbat sa se simta nervos sau mai putin masculin; puterea unei femei nu este o amenintare pentru masculinitatea barbatului. Este important sa intelegem ca dorinta de independenta nu inceteaza cand alegem sa fim cu cineva. Daruim si primim, dar fiecare vrea sa stea pe picioarele lui.
2. Timpul este valoros
Se pare ca independenta si ambitia merg mana in mana. Cu ambitia vine si valorificarea timpului, care nu mai poate fi irosit pe nimicuri.
3. Nu suntem creaturi pur romantice
Este o conceptie gresita potrivit careia toate femeile se gandesc continuu la gasirea unui partener sau la o relatie. Uneori, o legatura romantica poate sta in calea indeplinirii unui scop profesional, si nu intotdeauna vom alege o relatie in detrimentul carierei.
4. Echilibrul este cheia
Nu toate femeile doresc sa primeasca protectie in mod traditional, desi nu isi doresc disparitia cavalerismului. O relatie nu are nevoie de un "ingrijitor", trebuie sa fie un parteneriat egal intre doua persoane. O femeie independenta nu va sta cu un partener pentru ca are nevoie de el, ci pentru ca il doreste in viata sa si doreste sa traiasca alaturi de el.
5. Independenta nu trebuie sa fie o lupta pentru putere
Uneori, o femeie puternica este perceputa ca fiind rece, inversunata, greu de atins si uneori pur si simplu o jucatoare. Acest lucru este fals, o femeie independenta nu va avea nici o problema in a spune cine este, ce doreste si de ce doreste un anumit lucru.
Nu poti idealiza la nesfarsit ideea de iubire: uneori trebuie sa fii realist. Totusi, o femeie independenta nu este de neatins, ci cu atat mai de iubit si de descoperit.

În articolul

5 lucruri esențiale când vrei să începi o relație

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x