5 lucruri INEDITE, pe care nu le știai despre SEX!

Publicat pe 16.01.2015 la 10:06 Actualizat pe 16.01.2015 la 11:52

Știm deja că sexul este o activitate plăcută și extrem de benefică organismului nostru. Există însă o mulțime de alte lucruri la care nu ne gândim, dar care au legătură cu partidele de amor

Pinterest

Știm deja că sexul este o activitate plăcută și extrem de benefică organismului nostru. Există însă o mulțime de alte lucruri la care nu ne gândim, dar care au legătură cu partidele de amor.

Cercetătorii nu se sfiesc să descopere în fiecare zi câte ceva nou despre latura noastră sexuală. Iată câteva dintre cele mai noi lucruri pe care le-au aflat despre sex:

1. Cu cât există o dorință mai mare pentru sex, cu atât femeile devin mai pretențioase. Pentru a-și alege partenerul pentru o escapadă, acestea analizează mai multe detalii decât în mod normal, în timp ce bărbații preferă orice tip de femeie, ca fiind potrivită pentru amor.

2. Cuplurile care călătoresc împreună au parte de amor intens. Cercetătorii au descoperit că partenerii care au cel puțin o vacanță împreună sunt mult mai uniți din punct de vedere intim și au parte de momente frumoase împreună.

3. O partidă medie de sex poate arde numai 21 de calorii. Deși în mod normal scuza cu partidele de sex incendiare, care ard multe calorii, ne făceau să trecem cu vederea orele la sală, aflați că acesta nu este un motiv suficient de bun.

4. Cei care au studiat domeniul economic au parte de mai multă "acțiune". Cine spune că dragostea nu poate fi cumpărată? Se pare că un studiu demonstrează că studenții la facultăți din domeniul economic au mai mulți parteneri decât ceilalți de la alte facultăți.

5. Soții care fac multă treabă în casă au parte de mai puțin sex decât deobicei. Se pare că bărbații care obișnuiesc să spele vase sau rufe par să fie mai puțin sexy decât cei care repară chiuveta de la bucătărie.

În articolul

5 lucruri INEDITE, pe care nu le știai despre SEX!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x