5 lucruri jenante in intimitate si cum sa treci peste ele

Publicat pe 19.05.2013 la 15:11 Actualizat pe 22.05.2013 la 15:33

Ajungi in intimitate cu iubitul tau, va simtiti bine si deodata, spui ceva sau faci ceva gresit ce ameninta sa strice intreaga noapte. Suna cunoscut? Iata cum se pot repara astfel de momente.

1. Incerci sa vorbesti murdar... dar iese altceva

Ai auzit ca barbatilor le place sa vorbesti murdar asa ca incepi sa spui si tu ce ai auzit prin "Totul despre sex" sau intr-un film erotic. In loc sa primesti un ranjet drept recompensa, esti privita cu indoiala sau mai rau, iubitul tau izbucneste in ras.

Ce sa faci: Intoarce repede situatia in favoarea ta pretinzand ca e o provocare si spune-i si lui sa se gandeasca la cel mai ridicol lucru pe care l-a zis sau il poate spune un barbat in pat. Orice ar spune el, lasa-l sa castige. Asa, va trece peste momentul tau jenant.

2. Sugerezi ceva "delicat"

Cu fostul tau, incercai totul asa ca ti se pare normal sa pretinzi aceeasi implicare in anumite jocuri si fantezii sexuale. Actualul tau tip insa, nu a mai facut asa ceva si nici nu vrea sa incerce. Mai mult, i se pare ca sugerezi ceva deplasat.

Ce sa faci: Primul lucru pe care ar trebui sa il faci este sa iti ceri scuze, dar sa ii arati in acelasi timp ca te simti destul de confortabil cu el, incat sa spui asta. In final, adauga ca nu te grabesti nicaieri, ca puteti face asta mult mai incolo sau deloc - e OK.

3. Doare si nu intr-un mod bun

Accidentele se intampla mai des decat ai crede in timpul sexului: va ciocniti dintii, capetele, cadeti din pat sau ti se pune un carcel in cel mai nepotrivit moment.

Ce sa faci: Cel mai bun lucru pe care poti sa il faci este sa iei o pauza si sa razi de intregul incident. Nu pune la suflet, transforma totul intr-o intamplare hilara de care va veti aduce aminte cu drag mai incolo.

4. Ai spus in pat numele fostului

Abia te-ai despartit de un barbat cu care visai sa te casatoresti intr-o buna zi. Nu l-ai uitat de tot dar vrei sa treci cat mai repede peste el deci ai acceptat sa fii cu un tip sexy si deloc complicat. In pat insa, s-a intamplat sa ii zici pe numele... fostului iar acum se uita la tine ranit.

Ce sa faci: Daca ai spus un nume comun, care poate fi asociat cu un actor sau un personaj din film, poti inca sa salvezi situatia. Pur si simplu pretinzi ca ai avut dintotdeauna o fantezie cu acel barbat/personaj si ca asa incepi un joc de roluri. Sugereaza-i si lui sa faca la fel.

5. Esti in pat cu el si ai gaze

Dupa o noapte de pasiune, te strecori in bratele lui. Chiar atunci, eliberezi gaze!

Ce sa faci: Daca sunteti la inceput si asta e prima data cand ti s-a intamplat asa ceva de fata cu el, fa haz de necaz: "X, ce se intampla cu tine? Asa, de fata cu o doamna?". Razi impreuna cu el - i se poate intampla oricui. Daca sunteti de ceva timp impreuna si ti s-a mai intamplat asta, arata-i ca ai simtul umorului si razi de propria persoana.

foto: mondo.rs




În articolul

5 lucruri jenante in intimitate si cum sa treci peste ele

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x