5 lucruri pe care le au în comun FEMEILE ÎNȘELATE!

Publicat pe 09.12.2014 la 14:20 Actualizat pe 09.12.2014 la 16:49

hepta

Orice femeie trece la un moment dat printr-o perioadă proastă în viață, ajunge să fie înșelată și să se despartă de partener, în timp ce altele aleg să rămână în continuare în suferință, acceptând situația.

Există însă niște semne de care trebuie să ții cont atunci vrei ca totul să fie perfect în relația de cuplu pentru că sunt totuși câteva lucruri pe care femeile înșelate le au în comun.

1. Ești atrasă de bărbații nepotriviți - Femeile care "o pățesc" constant trec cu vederea tocmai tipii buni. Majoritatea ajung în zona de prieteni. Motivul este simplu, bărbații buni încearcă prea mult să te impresioneze, lucru care îi poate transforma în plictisitori. Unele femei își doresc doar un bărbat rău pe care să-l poată schimba. Ar fi bine să urmezi două reguli la întâlnire: Acordă-i oricărui tip o șansă înainte de a spune nu. Pentru a-ți da seama mai bine care este potrivit pentru tine, încearcă să vezi cu care te simți în largul tău pentru că te acceptă așa cum ești.

2. Nu te mai interesează sexul - Dacă te afli într-o relație serioasă, de multe ori ajung în punctul în care nu te mai bucuri de moment. Acest lucru este resimțit de partener, se simte neinteresant pentru tine și nu mai este satisfăcut de viața voastră în doi. După un timp probabil că ajunge să caute fericirea în altă parte. Încearcă să discuți deschis și să îi arăți ce îți place. Dacă nu vrei ca altcineva să fie alături de el și să-i ofere fericire, fii tu alături.

3. Ești cel mai dur critic - Dacă nu te simți bine în corpul tău și te plângi constant de asta, el va începe să te vadă prin ochii tăi. Fii încrezătoare și lasă-l să te privească așa cum te vede el.

4. Ești obsedată de muncă - Dacă muncești ore în șir sau ești indisponibilă mereu, el se va simți neglijat. Chiar dacă, să spunem, ai o singură zi liberă pentru tine, prioritizeaz-o și petrece-o pentru binele relației de cuplu. Faceți o regulă, în fiecare sâmbătă stați împreună pe canapea la un film sau ieșiți la întâlnire.

5. Pui mereu copiii pe primul loc. MEREU! Dacă nu îi acorzi soțului tău niciodată timp, va ajunge să își dorească să fie cu altcineva care să îl facă să se simtă important. Încearcă să nu îți mai încarci inutil programul și lasă-i pe copii să fie și liberi din când în când, fără să fii cu ochii pe ei.

În articolul

5 lucruri pe care le au în comun FEMEILE ÎNȘELATE!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x