5 mituri despre sex pe care trebuie să le ignori complet

Publicat pe 19.07.2015 la 21:31 Actualizat pe 19.07.2015 la 21:39

Luăm de bune numeroase mituri, dar unele dintre ele nu numai că nu sunt adevărate, ci ne dăunează, făcându-ne să ne simțim prost pentru lucruri dintre cele mai normale.

Luăm de bune numeroase mituri, dar unele dintre ele nu numai că nu sunt adevărate, ci ne dăunează, făcându-ne să ne simțim prost pentru lucruri dintre cele mai normale.

Dacă ești într-o relație, trebuie să faci sex zilnic

Cine spune? Nu e musai să îți petreci tot timpul liber în pat. Dacă, dintr-un motiv sau altul, nu aveți chef de sex, nu e nicio problemă, asta nu înseamnă că relația voastră e pe ducă. În cazul în care nu ați făcut sex de ceva timp, deși tu i-ai propus asta, discută cu el situația și veți găsi o rezolvare.

Mărimea penisului depinde de cât porţi la pantofi

Numeroase cercetări au infirmat faptul că dimensiunea piciorelor, a nasului sau a membrelor unui bărbat ar avea vreo legătură cu mărimea penisului.

După căsătorie, facem mai puţin sex

De multe ori, căsătoria este asociată cu scăderea dorinţei şi cu mai puţină fantezie sexuală. Adevărul este că, după ce ne punem pirostriile, viaţa sexuală se poate îmbunătăţi. Explicaţia este una simplă: legătura dintre parteneri se intensifică, iar aceştia îşi împărtăşesc şi îşi pun în aplicare cele mai intime fantezii mai des ca înainte. În plus, soţii se cunosc mai bine, deci ştiu şi ce aşteptări au în aşternut.

În timpul menstruaţiei nu poţi rămâne însărcinată

Acesta este un mit vechi, dar încă „la putere”. Este într-adevăr puţin probabil ca o femeie să rămână însărcinată dacă face sex în timpul mentruaţiei, dar nu este imposibil. Spermatozoizii pot supravieţui zile în şir în interiorul vaginului.

Bărbaţii se gândesc la sex mai mult decât femeile

Faptul că bărbaţilor le zboară adesea gândul la sex nu mai este un secret pentru nimeni. Studiile arată însă că ei nu sunt singurii care dau frâu liber imaginaţiei erotice. Şi femeile fac acest lucru, şi chiar într-o proporţie uimitoare. Astfel, aproximativ 70% din femei se gândesc la sex mai mult de o oră pe zi, arată un studiu britanic care a inclus 1.000 de femei. Conform acestuia, femeile au gânduri erotice de trei-patru ori pe zi, în medie timp de un sfert de oră.

În articolul

5 mituri despre sex pe care trebuie să le ignori complet

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x