5 semne care iti arata ca esti single de prea mult timp

Publicat pe 23.08.2010 la 12:21 Actualizat pe 23.08.2010 la 12:41

A fi single este, cu siguranta, un lux. Poti face tot ce doresti, pleci si vii cand vrei, fara sa dai raportul cuiva. Insa aceasta independenta poate avea un efect negativ asupra unui barbat sau a unei femei.

Desi, poate, te complaci in situatia in care te afli, exista, totusi, cinci semne care iti arata ca esti single de prea mult timp.

5. Site-uri de socializare in exces

Nu este un lucru rau sa iti faci un cont pe Facebook si sa cunosti oameni noi. Insa sa “agati” persoane pe net, doar de dragul de a avea pe cineva, nu este intocmai o varianta foarte buna, mai ales in cazul barbatilor.

Aceasta dorinta de a “agata” porneste, la barbati, din necesitatea de a avea pe cineva, care sa gateasca si sa faca ordine prin casa. Si in cazul femeilor, lucrurile sunt similare. Cineva langa care sa doarma noaptea si cu care sa isi impartaseasca gandurile si temerile. Insa este oare internetul o varianta foarte buna de a gasi pe cineva drept “cel ales”?

Gandeste-te de doua ori!

4. Te uiti la prietenul/prietena ca un potential partener de viata

Strainii iti ignora avansurile, deja nu mai ai rabdare pentru a cunoaste pe cineva, iar intalnirile de genul “blind date” au devenit deja plictisitoare. Cea mai buna varianta? Prietenul cel mai bun!

V-ati construit o prietenie minunata si va place sa petreceti cat mai mult timp impreuna. Insa cat de dificil este sa treceti la nivelul urmator? Ei bine, destul de dificil! Gandeste-te, stii cam tot despre el/ea, trecutul, aventurile amoroase, comportamentul intr-o relatie. S-ar putea sa nu dureze, desi mai sunt si cazuri cu un deznodamant fericit.

Dar nu merita sa strici o frumoasa prietenie, doar din acest motiv.

3. Petreci prea mult timp in fata PC’ului

Desi studiile arata ca barbatii intra mult mai rapid in patima jocurilor pe calculator, se pare ca, in ultimul timp, tot mai multe femei s-au alaturat masculilor.

In fond, atunci cand esti single, nu e o idee intocmai rea sa iti pierzi timpul jucandu-te pe PC. Insa ce e mult, strica. Excesul de GTA sau alte jocuri de genul iti pot dauna corpului, mintii si vietii sexuale. Nu este exact ceea ce iti doresti, nu?

Mai bine iesi afara si socializeaza, pentru a nu sfarsi in singuratatea World of War Craft (!).

2. Asculti sfaturile mamei tale atunci cand vine vorba de relatii

Aceasta caracteristica face parte din AND-ul mamelor, atunci cand vine vorba de viata amoroasa a copiilor sai, in special a fiului. Insa, oricat ai incerca sa privesti totul ca fiind ok, o diferenta intre generatii tot exista.

Sfaturile mamei tale nu trebuie ignorate, in niciun caz, dar trebuie sa te uiti un pic in grupul ei de prieteni, pentru a vedea de unde provin aceste sugestii.

1. Scrii numele fostelor/fostilor pe Google

Ok, toata lumea isi cauta numele pe Google, dar sa faci acest lucru cu placere, nu este tocmai indicat. Crezi ca te vei simti mai bine “google-ind” numele fostei/fostului in casuta de Search, doar ca sa vezi ce a mai facut si cu cine mai e? Mai bine te duci sa faci un dus rece si sa realizezi un lucru: situatia de “single” nu mai este, de mult, benefica tie.

Gata cu distractia si cu timpul pierdut in van, cel mai important este sa te implici intr-o relatie reala si sa inveti ce este acela un compromis.

Foto: www.mymatchforlife.com

În articolul

5 semne care iti arata ca esti single de prea mult timp

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ion Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x