6 lucruri pe care să nu i le spui NICIODATĂ unui EX!

Publicat pe 29.04.2014 la 13:32 Actualizat pe 29.04.2014 la 13:35

Acest articol se focusează pe slăbiciunile, pe sentimentele umane ce ne dau senzația că suntem slabe. Facem anumite lucruri din cauza acestor sentimente.

Acest articol se focusează pe slăbiciunile, pe sentimentele umane ce ne dau senzația că suntem slabe. Facem anumite lucruri din cauza acestor sentimente.


Dacă tocmai ai încheiat o relație și nu te poți abține să nu îl suni, nu-i spune niciodată că ți-e dor de el. Spunându-i aceste cuvinte, îl va face mai arogant și pe tine te va face să pari disperată.

Doar tu poți fi cea puternică. Dar nu ascunde slăbiciunile față de cei care te iubesc cu adevărat, ci de cei care nu mai fac parte din viața ta.
Poate că încă îl iubești deoarece ai avut o relație adevărată, dar încearcă să îți amintești de ce s-a terminat, atunci când, aparent, vă iubeați.

Capătă putere și ajută-te să treci peste, nu te aștepta să se întoarcă la tine, nu fii drăguță cu el. Este un ex pentru un motiv, nu uita motivul și amintește-ți întotdeauna zilele urâte pe care le-ai petrecut.
Slăbiciunea este ceva ce nu trebuie să arăți. Fii cât de puternică este posibil și nu te vei mai afla deloc într-o poziție oribilă.

Nu îi cere niciodată să iasă cu tine. Înțelege faptul că s-a terminat și nu mai puteți fi prieteni de ocazie după tot ceea ce s-a petrecut între voi.
Indiferent de cât de mult ai vrea să îl vezi, nu îi cere asta. Te va durea când îl vei suna și nu îi vei mai putea spune toate acele nume dulci de alint, când nu îl vei mai putea ține de mână, când nu îți vei mai putea exprima sentimentele.

Nu te poți aștepta ca ceva bun să se întâmple.
Păstrează distanța. Deși este cel mai greu lucru pe care l-ai făcut până aum, odată ce vei avea puterea de a trece peste, îți vei mulțumi pentru acest lucru.
Nu fii slabă. Repetă-ți din nou și din nou, dar nu fii slabă.

Poți spune că îți pare rău dacă l-ai înșelat ori l-ai rănit într-un mod în care nu ar fi trebuit. Dar dacă tu ești cea care a fost rănită, înșelată sau mințită, nu îți cere scuze, nu va duce la nimic, se va simți mai puternic. Cu cât ma mult vei spune că îți pare rău, cu atât mai mult te vei răni într-un final.

Spunându-i cât de mult îl urăști și cât de urât s-a comportat cu tine, nu faci altceva decât să îi arăți că încă te gândești la el, că încă îți pasă și nu vrei asta.
Fii cât mai departe de toate acestea. Nu îi arăta că încă îți pasă.

Nu îi spune că puteți fi prieteni. Nu poți fi prietenă cu un ex! Este unul dintre acele lucruri imposibile care, indiferent de mult le-ai vrea, nu le vei mai putea avea.
Cum ai putea să îl privești în ochi și să nu îl mai strigi cu toate acele apelative dulci, nu îl vei mai putea îmbrățișa ori săruta?
Dacă vei rămâne prietenă cu un ex, nu vei face alta decât, la un moment dat, tu vei fi cea care va plânge și va regret. Deci evită toate acestea ținându-te departe. Foarte departe.



În articolul

6 lucruri pe care să nu i le spui NICIODATĂ unui EX!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x