7 lucruri care te excită, fără să știi de ce

Publicat pe 04.05.2014 la 18:11 Actualizat pe 04.05.2014 la 18:35

Ai descoperit că micile lui ticuri sau felul în care își ridică sprânceana te excită mai mult decât orice mișcare inspirată din filmele erotice? Nu fi atât de surprinsă!

Hepta

Ai descoperit că micile lui ticuri sau felul în care își ridică sprânceana te excită mai mult decât orice mișcare inspirată din filmele erotice? Nu fi atât de surprinsă! Explicațiile sunt cât se poate de simple:

1. Vocea

O voce profundă, puțin răgușită, emană putere și o atitudine dominantă. O astfel de voce îți atrage atenția pentru că sugerează virilitate.

2. Mâinile

Cu cât sunt mai mari și mai puternice, cu atât mai bine. Mâinile și brațele atletice ale unui bărbat denotă forță și abilitatea de a te proteja împotriva tuturor, pe când cele fine și mici seamănă cu ale unei femei fragile.

3. O sprânceană ridicată

Bărbații care au sprâncene mai dese și le folosesc pentru a exprima îngrijorarea sau concentrarea sunt mult mai eligibili. Un studiu a demonstrat că femeile „vânează” bărbați care par preocupați și deseori aroganți în detrimentul celor etern optimiști.

4. Uniforma

Un bărbat în uniformă are o putere de atracție fenomenală. Hainele arată că și-a câștigat puterea pe câmpul de luptă sau în urma unui antrenament riguros. Regula se aplică și în cazul bărbaților în costum; denotă forță, seriozitate, capacitatea de a înfrunta viața. În plus, în preajma lor, tu pari mult mai feminină.

5. Sex la hotel

În timp, casa voastră devine un loc unde vă refaceți după o zi de muncă, vă ciondăniți când stabiliți sarcinile de gospodărie sau un loc unde copiii vă ocupă tot timpul liber. De aceea, ai putea fi mai atrasă de ideea cazării la un hotel pentru o noapte. Schimbarea ambientului ți-ar putea crește dorința de sex.

6. E însurat

Multe femei aleargă după bărbați însurați pentru că reprezintă o provocare. Victoria este un stimulent al încrederii în sine.

7. Responsabilitățile

Cu cât își asumă mai multe sarcini în casă, fără ca tu să fii nevoită să ceri explicit, cu atât ești mai mândră de el.

În articolul

7 lucruri care te excită, fără să știi de ce

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x