7 lucruri despre viata invatate din Sex and the City

Publicat pe 08.09.2013 la 13:36 Actualizat pe 27.01.2014 la 14:24

Fiecare femeie care se respecta a vazut macar un episod din popularul serial de televiziune Sex and the City. Este un ghid care-ti dezvaluie cum poti trai viata ca o femeie singura, independenta intr-o metropola.
Pentru acelea care nu au vazut sau nu stiu nimic despre serial, dar si pentru cele care l-au vazut de la primul la ultimul episod, iata sapte lucruri despre viata ce merita retinute:

Daca este scris sa fii cu o anumita persoana, vei fi
Asemeni lui Mr. Big si a lui Carrie, daca partenerul iti este destinat, va fi al tau pana la urma. Cuplul din serial se desparte de cateva ori doar pentru a sfarsi impreuna fericiti si casatoriti, iar partea buna este ca niciunul dintre ei nu s-a straduit foarte tare ci pur si simplu s-a intamplat.
Desi viata reala nu este un serial tv, lectia de baza este sa nu fugi dupa un barbat sau sa-l faci sa fuga dupa tine; iubeste-te mai intai pe tine caci acesta este cel mai important lucru in viata.

O femeie independenta este capabila sa traiasca singura
Acest lucru este pentru toate acele femei care nu se simt complete fara un sot sau un copil. Tine minte ca femeile sunt capabile sa-si traiasca vietile dupa regulile lor si sa se bucure de viata, singure fiind. Fa ceea ce-ti place, asa cum spune Carrie. Sparge plafonul de sticla din lumea afacerilor asa cum a facut Miranda.

Barbatii vin si pleaca, insa prietenele sunt pentru totdeauna
Era o vreme in care sufletele pereche si romantismul era la moda, insa acest show vine sa ne dea o gura de aer proaspat.
Ceea ce trebuie sa inveti de aici este sa nu renunti niciodata la o prietena din cauza unui barbat caci barbatii vin si pleaca, insa prietenele vor fi intotdeauna acolo laga tine gata sa iti ofere un sprijin.

O femeie nu trebui sa-si ceara scuze pentru viata sa personala
Samantha socheaza cu promiscuitatea si trasaturile sale barbatesti. Oamenii din toata lumea credeau ca va renunta si va deveni exact ca Charlotte, insa nu s-a intamplat asta.
O femeie nu trebuie niciodata sa isi ceara scuze pentru ceea ce face in viata personala, pentru felul in care isi castiga painea, pentru felul in care se distreaza. Ea nu trebuie sa fie stresata de ceasul biologic si de faptul ca trebuie neaparat sa se casatoreasca.

Sexul nu este un domeniu exclusiv al barbatilor
Titlul serialului a socat audienta din toata lumea, toti intrebandu-se cum poate un serial pentru si despre femei sa aiba ca pilon central sexul?
Show-ul a avut succes tocmai pentru ca a facut lumea constienta de faptul ca si femeile sunt la fel de inclinate precum barbatii pentru sex, iar sexul nu este un domeniu exclusiv masculin.

Tine la tine chiar daca acest lucru inseamna incheierea relatiei
Cele patru femei din serial nu accepta niciodata jignirile barbatilor, asigurandu-se intotdeauna ca stima de sine nu le-a fost afectata de barbatii cruzi. Cand se intampla acest lucru, ele se sfatuiesc unele pe altele si o ajuta pe cea afectata sa se desparta de barbatul in cauza.
Show-ul a dat putere femeilor din toata lumea, dandu-le avant de a cauta pe cineva egal si de a iesi din relatii care nu le faceau bine.

Viata nu se termina la 30 de ani
O lectie importanta pe care multe femei au invatat-o din acest serial a fost ca toate protagonistele erau pe acea panta „gresita” de 30 de ani, insa niciodata nu se dadeau in laturi de a se bucura de viata. Samantha, cea mai in varsta dintre toate, avea cea mai activa viata.
Femeile nu ar trebui deci sa se teama de varsta, caci aceasta este doar un numar.

În articolul

7 lucruri despre viata invatate din Sex and the City

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x