7 lucruri pe care fetele adora sa le auda de la iubitii lor

Publicat pe 04.06.2013 la 16:41 Actualizat pe 04.06.2013 la 21:30

Femeilor le place romantismul, flirtul si lucrurile marunte venite din patea iubitilor. Le place sa fie rasfatate. Dar care sunt acele lucruri pe care ar vrea sa le auda din partea lor? Iata cateva dintre acestea:

Esti frumoasa

Femeilor le place sa auda complimente despre felul in care arata din partea tuturor, dar in special din partea iubitilor. Le place sa auda ca arata bine, ca poarta o rochie draguta, ca au o coafura minunata sau ca accesoriile sunt deosebite. Chiar daca poarta o pereche simpla de blugi, tot ar vrea sa primeasca compimente despre felul in care arata.

Ai slabit

Indiferent cat de slaba este, unei femei tot ii place sa auda de la iubitul ei ca a mai pierdut cateva kilograme. De asemenea, cand o femeie isi intreaba iubitul daca s-a ingrasat sau nu, ar vrea sa auda ca a mai pierdut ceva kilograme si ca are un corp perfect.

Ai avut dreptate

Carei femei nu i-ar placea sa auda din partea celui drag ca a gresit si ea a avut dreptate? In acel moment satisfactia este mare si ego-ul creste.

Esti cea mai buna

Femeile sunt intr-o permanenta competitie cu celelalte. Indiferent ca este vorba despre cariera lor, despre felul in care arata sau despre viata personala, tot timpul isi doresc sa fie cele mai bune. Le place sa se compare cu alte personae si sa fie declarate cele mai bune. Se simt buricul Pamantului in momentul in care partenerii lor le spun ca sunt cele mai bune.

Esti cea mai buna iubita pe care as putea-o avea

Femeilor le creste ego+ul cand iubitii lor le spun ca sunt niste iubite minunate. Le place sa fie apreciate pentru eforturile pe care le depun in relatii. Se simt bine sa stie ca partenerii lor le considera cele mai bune dintre iubitele pe care le-au avut vreodata. Acest lucru le da un sentiment de mandrie si suprematie fata de celelalte femei.

Imi citesti gandurile

Femeile sunt capabile de a citi gandurile barbatilor si de a le intui sentimentele.

Increderea in sine le sporeste in momentul in care aud asa ceva de la cei pe care ii iubesc.

Cum ti-a fost ziua?

Femeilor le place sa vorbeasca despre ziua care s-a incheiat, despre ceea ce au facut si cu cine au mai vorbit, le place cand barbatii le intreaba acest lucru, deoarece il considera a fi un gest de insemnatate.

De obicei sunt gata sa le povesteasca iubitilor totul daca acestia au o pereche de urechi pregatite sa le asculte cu rabdare.

În articolul

7 lucruri pe care fetele adora sa le auda de la iubitii lor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x