7 motive pentru care viața ta nu ar trebui să se învârtă în jurul lui

Publicat pe 18.03.2014 la 14:52 Actualizat pe 18.03.2014 la 14:56

Sunt o mulțime de motive pentru care o femeie nu ar trebui să ne lăsăm viețile să se învârtă în jurul partenerului. Nu este sănătos să te concentrezi prea mult asupra iubitului. De fapt, sunt alte modalități prin care poți avea o relație alături de el. Dar prima dată ar trebui să știi de ce viața ta nu ar trebui să graviteze în jurul lui.

Sunt o mulțime de motive pentru care o femeie nu ar trebui să ne lăsăm viețile să se învârtă în jurul partenerului. Nu este sănătos să te concentrezi prea mult asupra iubitului. De fapt, sunt alte modalități prin care poți avea o relație alături de el. Dar prima dată ar trebui să știi de ce viața ta nu ar trebui să graviteze în jurul lui.


Te pierzi pe tine
Dacă îți lași viața să graviteze în jurul unui bărbat, după o vreme te vei pierde pe tine însăți.
Poți fi atât de onsedată de el și să uiți ce persoană minunată ești.
Uiți de interesele personale și de hobby-urile tale.
Dacă îți dedici viața doar lui, te vei pierde pe tine însăți, ceea ce e foarte rău.


Nu este sănătos

Doamnelor, este extrem de nesănătos ca viața voastră să graviteze în jurul iubitului sau soțului. Sigur, vrei ca el să fie o prioritate, dar nu trebuie să foesingura prioritate din viață. De fapt este o alegere nesănătoasă pentru relație ce poate duce la certuri și dispute.


Devii dependentă

Când îți lași viața să se învârtă în jurul bărbatului, devii dependentă. Sper că știți deja – dependența cauzează adesea probleme într-o relație. Majoritatea bărbaților nu își doresc lângă ei o asemenea femeie. Cei mai mulți își doresc femei încrezătoare și independente pe cât posibil.


Îți pierzi prietenii apropiați

Vei pierde cu siguranță balanța dacă te vei învârti doar în jurul lui. Nu mai poți fi tu însăți și nu îți vei mai atinge obiectivele.
Balanța este importantă și este cheia unei vieți fericite și împlinite.


Te poate părăsi

Un alt motiv pentru care nu ar trebui să lași ca viața ta să se învârtă în jurul unui bărbat este că el te poate părăsi într-o bună zi. Sper să nu se întâmple așa și să vă iubiți pe veci. Dar este posibil. Așa că nu-i dedica toată viața ta, căci atunci când va pleca, Doamne ferește, vei fi confuză și vei realiza că ți-ai petrecut prea mult timp uitând de tine și de cei din jurul tău.


Ai putea deveni plictisitoare

Când îți petreci viața doar în jurul lui, singurul lucru pe care îl vei face este să îți petreci din ce în ce mai mult timp cu el. Îi vei da mesaje sau îl vei suna în continuu, îl vei sufoca, iar el se va plictisi de tine și va începe să te evite.
S-a îndrăgostit de tine pentru că ești o femeie uimitoare și interesantă. Dacă nu îți vei cuștiva hobby-urile, vei deveni plictisitoare. Ține minte!


Multe femei fac asta, iar dacă tu ești una dintre ele, trebuie să te oprești și să îți trăiești viața – o viață în care să ai loc pentru tine, familie și prieteni.
Viața ta se învârte în jurul partenerului?

În articolul

7 motive pentru care viața ta nu ar trebui să se învârtă în jurul lui

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x